Bookeye® 5 V3 do A3 formata skeniranje sa glavom odozgo (overhead scanner)

 

Nova generacija A3+ overhead skenera, spreman za produkcioni rad po vrlo povoljnim cenama.

U  potpunosti redizajniran Bookeye® 5 V3 je najmanji član nove generacije eco-frendly, ergonomične i operativno jednostavnih pametnih skenera za knjige. Bookeye® 5 V3 je jedinstven uređaj za skeniranje, nije samo montirana digitalna kamera ili fotoaparat na skupom metalnom postolju.

 

Posebno je dizajniran kao skener knjiga za samoposluživanje, za formate koji su 50% veći od standarda A3 formata (390 x 480mm / 15.3 x 18.9 inča) omogućavajući visok kvalitet digitalnih slika. Skener Bookeye® 5 V3 je brz i lagan za rukovanje, pristupačan, ali sa snagom ozbiljnog produkcionog skenera za obimne poslove i rad od 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Bookeye® 5 V3 je toliko mali skener da se može postaviti na bilo koju radnu površinu ili radni prostor. Instalacija i puštanje u rad skenera je toliko jednostavno da ćete skenirati u roku od nekoliko minuta, nakon što ga izvadite iz kutije. Ovaj model skenera je savršen za biblioteke, arhive, muzeje, za bilo koja mesta gde želite brzo, jednostavno i kvalitetno skenirati ili kopirati različite sadržaje.

Preuzmite PDF brošuru o ovom modelu skenera na srpskom jeziku.

 

Za Bookeye® 5 V3 dostupne su tri verzije skenera

Osnovni model skenera nudi iste funkcionalnosti skeniranja i brzinu, kao drugi modeli, sa namanjom cenom prilikom kupovine.

Ovaj model uključuje sve karakteristike kao i kod osnovnog modela, plus aplikaciju Scan2Pad za skeniranje i rad sa bilo kojim mobilnim uređajem, biće vam isporučen nožna papučica za skeniranje i potpuna garancija na hardver i softver.

Ovaj model sadrži sve karakteristike osnovnog modela, ali ima veću rezoluciju od 600 dpi i korisnički interfejs za softver treće strane za ispunjavanje najviših standarda kvaliteta. Takođe uključuje nožni prekidač i punu garanciju na hardver i softver.

 

21-inčni full HD multitouch ekran, omogućava operateru da kontroliše kvalitet slike i napravi mnogo modifikacija u pokretu. Dotaknite i prevucite prstom po ekranu osetljivom na dodir, na isti način na koji biste pametnim telefonom zumirali ili se pomerali tokom pregleda slike. Povežite drugi, opcioni ekran, da biste upravljali skenerom sa glavnim ekranom osetljivim na dodir i pregledali slike pomoću drugog ekrana. Funkcija Live Previev koristi drugu matričnu kameru za predstavljanje video prikaza uživo i položaja dokumenta pre skeniranja.

Postoje tri moguća položaja za pričvršćivanje ekrana osetljivog na dodir: pričvršćen na vrat skenera, pričvršćen na stranu skenera bliže prednjoj strani ili pričvršćen na stranu skenera bliže zadnjoj strani, gde možete usmeriti monitor u različitim stepenima i položajima. Takođe se može koristiti bez povezivanja na skener, samo ležeći pored skenera. Slika iznad prikazuje tri moguća položaja.

Po želji se na vrat skenera može montirati zasebni ekran za pregled, ako je glavni monitor osetljiv na dodir sa strane.

Jedinstveno magnetno povezano rešenje za držač knjige, omogućava korisnicima da digitalizuju knjige i dokumente veličine A3 +, tako što će ih postaviti na držač knjige za skeniranje na 180 ° ili u V-ležište, pod uglom od 120 °, za nežno, zaštitno rukovanje sa osetljivim izvornim dokumentima i drugim materijalima. Dve strane postolja su magnetno povezane, tako da se preklop knjige lako pomera u samom centru, što daje optimalne rezultate skeniranja.

Rad u tamnom režimu, nova opcija kod Bookeye® 5 V3 skenera za knjige, poboljšava kvalitet skeniranja kroz manje refleksije svetlosti i poboljšava rad smanjujući naprezanje očiju.

Višejezični rad (ubrzo i na srpskom jeziku), sa preko 20 jezika na raspolaganju za jedinstvene Scan2Net i ScanVizard korisničke softvere koji se isporučuju uz skener. Prilagodite interfejse u skladu sa normama i standardima korporativnog identiteta.

Laserska korekcija preklopa knjiga efikasno smanjuje dosadne senke i distorzije u sredini skenirane slike knjige, kada operatori skeniraju debele povezane dokumente, što rezultira besprekorno savršenom skeniranom slikom.

Bookeye® 5 V3 Kiosk sa opcijom Scan2Pad®

Bookeye® 5 V3 Kiosk je proširena verzija skenera Bookeye® 5 V3 Basic i uključuje funkciju Scan2Pad, koja omogućava bežično povezivanje Bookeye® 5 V3 Kiosk direktno na mobilne uređaje poput iPada i Android tableta. Upravljajte skenerom direktno sa svog mobilnog uređaja, a skenirane slike su odmah dostupne kao PDF ili JPEG datoteke. Automatsko prepoznavanje veličine izvornog materijala, boja, sivih tonova i bitonalnog skeniranja, svi sa rezultatima visokog kvaliteta slike, samo su neke od karakteristika Bookeye® 5 V3 Kiosk skenera za knjige.

Bookeye® 5 V3 Kiosk može da računa za vas!

 

Bookeye® 5 V3 Professional sa rezolucijom od 600 dpi + softver za skeniranje

Bookeye® 5 V3 Professional proširuje osnovni model na rezoluciju od 600 dpi, za projekte i aplikacije koji zahtevaju najkvalitetnije rezultate slike. Dodatni softveri koji se isporučuju uz ovaj model, omogućuju jednostavnu integraciju složenih radnih tokova, koristeći jedno od mnogih dostupnih softverskih rješenja, poput BatchScanVizard ili BCS2.