Novi standard za bolje radno iskustvo

EIZO FlexScan EV2480

EIZO EV2480 od 23,8 inča je Full HD (1920 x 1080 piksela) monitor uskih ivica opremljen USB Type-C portom za poboljšanje produktivnosti i udobnosti u kancelariji ili kod kuće.

📄 Preuzmite brošuru

Pogledajte nove standardne FlexScan monitore u akciji

Pojednostavljena veza sa USB Type-C portom

Jednostavnost povezivanja

Monitor je opremljen USB Type-C vezom koja omogućava korisnicima da prikazuju video zapise, reprodukuju audio, prenose podatke, napajaju povezane uređaje, pa čak i pristupe mreži. Ova praktična višenamenska konekcija čini povezivanje laptopa bržim i lakšim kada se krećete sa jedne radne stanice na drugu ili radite van kancelarije.

Isporuka snage do 70 W

Isporuka snage od 70 W preko USB Type-C pouzdano puni manje desktop računare ili laptopove kao što je Microsoft Surface. Ovo eliminiše potrebu za glomaznom jedinicom za napajanje laptopa, oslobađajući prostor u torbi i na stolu.

Direktno povezivanje perifernih uređaja

Iako savremeni laptop računari postaju tanji i prenosiviji, oni često imaju ograničene mogućnosti povezivanja za periferne uređaje. Povezivanje sa monitorom preko USB Type-C omogućava pristup čvorištu sa tri USB Type-A i jednim USB Type-C portom za jednostavno povezivanje spoljne tastature, miša ili veb kamere.

USB Type-C port ne može da se koristi kao USB čvorište kada se koristi za daisy-chain vezu.

Bolje radno iskustvo

Monitor nudi funkcije koje poboljšavaju efikasnost, produktivnost i udobnost u kancelariji ili kod kuće.

Za radno mesto

Svestrano postolje za optimalno pozicioniranje

Postolje ima širok opseg podešavanja, uključujući podešavanje visine, nagiba i okretanja. Ovo vam omogućava da postavite monitor u savršenu poziciju, bilo da sedite ili stojite za stolom.

Za kućnu kancelariju

Poboljšajte radnu efikasnost

Na maksimalnoj visini postolja, korisnik može udobno da smesti mali laptop ispod ekrana od 23,8 inča kako bi uštedeo prostor čak i u veoma ograničenim radnim prostorima. Ovo efektivno povećava raspoloživi prostor na ekranu, čak trostruko, značajno poboljšavajući efikasnost smanjenjem potrebe za čestim pomeranjem ili menjanjem prozora.

Fleksibilnost povezivanja

Monitor je opremljen USB Type-C, DisplayPort i HDMI® video ulazima za fleksibilno povezivanje u različitim radnim okruženjima.

Udobno se uklapa u skromne radne prostore

Širina monitora od 537,8 mm i plitka dubina od 230 mm čine ga dovoljno kompaktnim da se udobno uklapa u zajedničke radne prostore ili manje kućne kancelarije.

Ponesite svoja podešavanja sa sobom

Funkcija Color Briefcase EIZO softvera Screen InStyle omogućava vam da bez napora održavate svoje individualne postavke ekrana i ponesete ih sa sobom, čak i na različite monitore. Ovo pojednostavljuje proces podešavanja i povezivanja za fleksibilne stilove rada, kao i poboljšanu udobnost prilikom rada na daljinu.

Portretni režim za vertikalno gledanje

Svestrano postolje vam omogućava da rotirate monitor u portretni režim za čitanje dugačkih tekstualnih dokumenata ili vertikalno optimizovanih veb stranica i aplikacija.

Estetski ugodan dizajn

Tanak i bez okvira

Estetika monitora može mnogo doprineti stvaranju udobnije atmosfere. Minimalistički dizajn i ergonomske funkcije monitora i postolja, omogućavaju mu da se prirodno uklopi u vaše radno okruženje, bilo u kancelariji ili kod kuće.

Koordinacija boja

Pored elegantne crne, monitor je dostupan u beloj nijansi koja održava vaš radni prostor svetlim. Štaviše, EIZO obezbeđuje bele kablove koji odgovaraju kućištu za punu koordinaciju boja.

Tanke ivice

Monitor implementira dizajn praktično bez okvira za minimalističku estetiku. Pored elegantne crne, monitor je dostupan u beloj boji koja održava vaš radni prostor svetlim. Štaviše, EIZO obezbeđuje bele kablove koji odgovaraju kućištu za punu koordinaciju boja.

Oslobodite svoj radni prostor pomoću nosača za postolje

PCSK-03 je nosač kompatibilan sa VESA standardom za jednostavno montiranje klijenta, kao što je tanki klijent ili mini računar, na zadnji deo monitora. Prostor koji je klijentski terminal ranije zauzimao sada je oslobođen i omogućava korisnicima da bolje iskoriste svoj radni prostor. Postolje monitora može se slobodno podesiti, čak i sa priključenim klijentskim terminalom.

Recite zbogom umornim očima

Monitor je opremljen mnogim funkcijama koje pomažu korisnicima da se koncentrišu na posao tako što će im oči biti udobne tokom celog dana.

Automatska kontrola osvetljenosti

Da bi sprečio zamor očiju, senzor osvetljenja pod nazivom Auto EcoView detektuje promene u osvetljenosti okoline koje se dešavaju tokom dana i automatski podešava ekran na idealan nivo osvetljenosti. Auto EcoView smanjuje snagu za skoro 40% u poređenju sa radom monitora pri maksimalnoj osvetljenosti.

Smanjenje plavog svetla za 80%

U spektru vidljive svetlosti, plava svetlost ima talasne dužine u blizini ultraljubičastog svetla. U poređenju sa fabričkim podešavanjem od 6.500 K tipičnih LCD monitora, papirni režim je bliži spektralnoj distribuciji sa dugim crvenkastim talasnim dužinama, tako da smanjuje količinu plave svetlosti, uzroka zamora očiju, i pomaže u sprečavanju naprezanja očiju prilikom čitanja dokumenata. Kada se koristi u kombinaciji sa funkcijom Auto EcoView zatamnjivanja, plavo svetlo se može smanjiti za čak 80%.

Slike bez treperenja

Zbog načina na koji se osvetljenost kontroliše na LED pozadinskim osvetljenjima, mali broj ljudi primećuje treperenje na svom ekranu što uzrokuje zamor očiju. FlexScan EV2785 koristi hibridno rešenje da reguliše osvetljenost i učini treperenje neprimetnim bez ikakvih nedostataka kao što je ugrožavanje stabilnosti boje.

Minimalna osvetljenost od samo 1 cd/m2

U slabo osvetljenom radnom okruženju, monitor sa niskim podešavanjima osvetljenosti je udobniji za korišćenje. Sa svojim LED pozadinskim osvetljenjem, monitor je podesiv na približno 1 cd/m² što je manje od 1% od maksimuma.

Antirefleksivni premaz

Panel bez odsjaja smanjuje zamor očiju tako što raspršuje reflektujuću svetlost koja bi inače otežala pregled ekrana sa različitih pozicija.

Sertifikovan za negu očiju

FlexScan monitori su sertifikovani od strane TÜV Rheinland za emisiju male količine plavog svetla i prikaz bez treperenja.

Posvećenost kvalitetu i životnoj sredini

EIZO proizvodi svoje proizvode u sopstvenim pogonima kako bi omogućio blisku kontrolu kvaliteta proizvodnje i osigurao da je svaki monitor napravljen da traje.

Nema svetlih piksela

EIZO garantuje da će ovaj proizvod biti bez svetlih podpiksela šest meseci od datuma kupovine.

 

Petogodišnja garancija

5 godina garancije 5-godišnja garancija proizvođača pokriva sve komponente uključujući LCD panel kako bi se obezbedio dug radni vek. Ova garancija je 2 godine ili 67% duža od standardne 3-godišnje garancije većine brendova monitora za znatno niže troškove rada.

Izuzetna reprodukcija slike

Monitor konvertuje podatke iz 8-bitnog ulaznog signala i bira optimalne gradacije za glatko prikazivanje slike. Svaki monitor se pojedinačno kalibriše u fabrici pre isporuke za izuzetan kvalitet slike.

Integrisani pristup

EIZO dizajnira, proizvodi i vrši kontrolu kvaliteta na svim FlexScan monitorima u svojoj kompaniji. EIZO veruje da je održavanje kontrole nad svojim procesima od vitalnog značaja za kontinuiranu isporuku i pružanje inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda i usluga svojim klijentima.

Saznajte čitav tok proizvodnje FlexScan monitora.

Smanjena potrošnja energije

Monitor primenjuje EIZO EcoView tehnologiju koja smanjuju potrošnju energije za čak 40% u poređenju sa prikazom pri maksimalnoj osvetljenosti.

  • Auto EcoView: Automatski prilagođava osvetljenost ekrana u skladu sa promenama u ambijentalnom osvetljenju.
  • EcoView Optimizer 2: Fino podešava ravnotežu između osvetljenosti i pojačanja u skladu sa sadržajem prikazanim na ekranu.

Ublažavanje uticaja na životnu sredinu

Održivi monitori FlexScan odstupaju od upotrebe plastike i stiropora u ambalaži kako bi se smanjio loš uticaj na životnu sredinu. Monitori su bezbedno upakovani u kalupe, napravljene od recikliranog kartona i novina, a kablovi su umotani u papir umesto u plastične kese.

Kolektivna ekološka svest

EIZO nudi korporativnim kupcima opciju grupnog pakovanja, gde su četiri monitora upakovana u jednu kutiju, a četiri stalka za monitore pakovana odvojeno, takođe u jednu kutiju. Ovo smanjuje ukupni korišćeni materijali za pakovanje, poboljšava efikasnost utovara tokom transporta i pojednostavljuje vreme raspakivanja i instalacije.

Briga za životnu sredinu

Postizanje održivog društva u kojem ne nanosimo štetu životnoj sredini niti rasipamo dragocene resurse je važna inicijativa za preduzeća i zajednice. Održivi monitori FlexScan su na čelu napora kompanije EIZO da doprinese ovoj održivoj budućnosti.

Saznajte više.

Usklađenost sa međunarodnim oznakama

Monitor je sertifikovan prema svetskim sveobuhvatnim standardima održivosti, uključujući TCO Certified Generation 9 i EnergyStar. Štaviše, monitor je registrovan na EPEAT Gold (najviši nivo), što ukazuje da ispunjava najzahtevniji skup kriterijuma za održivost i da je dobio novu EPEAT Climate+ oznaku za usklađenost sa standardima klimatskih promena. Organizacije koje se bave ESG (ekološkim, društvenim i upravljačkim) investicijama ili SDG (održivom razvoju) mogu sigurno nabaviti monitor kako bi ispunili potrebne smernice.

EIZO doprinosi održivom razvoju

Kao deo svojih inicijativa za održivost, EIZO doprinosi ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija (SDG).

Ekološki svestan

FlekScan su održivi monitori napravljeni od reciklirane plastike i bez upotrebe boja. Dizajnirani su da promovišu energetsku efikasnost za smanjenu potrošnju energije i emisije gasova staklene bašte, a podržani su odgovornim sistemom recikliranja nakon servisiranja.

Saznajte više

Veća efikasnost rada

FlexScan monitori implementiraju brojne inovativne tehnologije i softver koji imaju za cilj da poboljšaju efikasnost rada i doprinesu smanjenju zamora očiju.

Saznajte više
Saznajte više o inicijativama, strategijama održivosti EIZO Grupe i još mnogo toga u najnovijem Integrisanom izveštaju.

Varijacije modela EV2480-BK: sa FlexStand postoljem, crni
EV2480-WT: sa FlexStand postoljem, beli
EV2480-FBK: bez postolja, crni
EV2480-FWT: bez postolja, beli
Napomena: FlexStand se može ukloniti
Panel
Tip IPS
Pozadinsko osvetljenje LED
Veličina 23,8″ (60,5 cm)
Rezolucija 1920 x 1080 (16:9 širina/visina)
Veličina vidljive slike (H x V) 527 x 296,5 mm
Razmak piksela (H x V) 0,275 x 0,275 mm
Gustina piksela 93 ppi
Prikaz boja 16,77 miliona
Uglovi gledanja (H / V, tipično) 178° / 178°
Osvetljenje (tipično) 250 cd/m2
Kontrast (tipično) 1000:1
Vreme odziva (tipično) 5 ms (siva-u-sivu)
Spektar boja (tipično) sRGB
Video signali
Ulazni terminali USB Type-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
Frekvencija digitalnog skeniranja (H / V) USB Type-C: 31 – 68 kHz / 59 – 61 Hz
DisplayPort: 31 – 68 kHz / 59 – 61 Hz
HDMI: 31 – 68 kHz / 49 – 51 Hz, 59 – 61 Hz
Namenski softver
Uslužni program za kontrolu monitora Screen InStyle Podržano
Audio
Zvučnici 1,0 W + 1,0 W
Ulaz USB Type-C, DisplayPort, HDMI x 2
Izlaz Headphones (Stereo mini jack)
USB
Upstream USB 5Gbps: Type-C (DisplayPort Alt Mode, Power Delivery Source 70 W max.)
Downstream USB 5Gbps: Type-A x 4
Napajanje
Ulazna snaga AC 100 – 240 V, 50 / 60 Hz
Tipična potrošnja energije 11 W
Maksimalna potrošnja energije 142 W
Režim uštede energije 0,5 W ili manje
Karakteristike i funkcije
Predefinisani režimi User1, User2, sRGB, Paper, Movie, DICOM
Automatska kontrola osvetljenosti Auto EcoView
OSD jezici Engleski, nemački, francuski, italijanski, japanski, pojednostavljeni kineski, španski, švedski, tradicionalni kineski
FIzičke specifikacije
Dimenzije (položeno, Š x V x D) 537,8 x 332,4 – 523,6 x 230 mm
Dimenzije (bez postolja, Š x V x D) 537,8 x 320,4 x 57,4 mm
Težina 7,4 kg
Težina (bez postolja) 4,7 kg
Opseg podešavanja visine 191,2 mm
Nagib 35° gore, 5° dole
Okretanje 344°
Pivot 90° (u smeru kazaljke na satu i obrnutno)
Razmak rupa (VESA Standard) 100 x 100 mm
Zahtevi okruženja
Radna temperatura 5 – 35°C
Radna vlažnost (relativna, bez kondenzacije) 20 – 80%
Sertifikati i standardi (Molimo kontaktirajte EIZO za najnovije informacije.) TCO Certified Generation 9, EPEAT 2018 (US), TUV/Ergonomics, TUV/Low blue light content, TUV/Flicker Free, TUV/GS, RCM, CE, UKCA, CB, cTUVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TUV/S, PSE, VCCI-B, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, EAC
Prateća oprema (može se razlikovati u zavisnosti od zemlje. Molimo kontaktirajte EIZO za detalje.)
Kablovi USB Type-C (2 m)
Ostalo AC naponski kabl (2 m), uputstvo za korišćenje
Garancija 5 godina

Bez svetlih podpiksela 6 meseci od datuma kupovine.

Dimenzionalni crtež
PDF

2 Sa trenutnom LCD/OLED tehnologijom, panel može da sadrži ograničen broj piksela koji nedostaju ili trepere.

5 Ako je monitor ostavljen neprekidno uključen tokom dužeg vremenskog perioda, mogu se pojaviti tamne mrlje ili ugorelosti. Da biste maksimalno produžili životni vek monitora, preporučujemo da se monitor povremeno isključuje.