Povežite se i započnite sa radom.

EIZO FlexScan EV2795

EV2795 od 27 inča (2560 x 1440) je EIZO monitor sa USB Type-C portom koji pruža pojednostavljenje rada. Povežite se sa lakoćom i uživajte u vrhunskom sadržaju.

📄 Preuzmite brošuru

Pogledajte FlexScan Premium monitore u akciji

Pojednostavljena veza sa USB Type-C portom

Jednostavnost povezivanja

Monitor je opremljen USB Type-C vezom koja omogućava korisnicima da prikazuju video zapise, reprodukuju audio, prenose podatke, napajaju povezane uređaje, pa čak i pristupe mreži. Ova praktična višenamenska konekcija čini povezivanje laptopa bržim i lakšim kada se krećete sa jedne radne stanice na drugu ili radite van kancelarije.

Isporuka snage do 70 W

Isporuka snage od 70 W preko USB Type-C pouzdano puni manje desktop računare ili laptopove kao što je Microsoft Surface. Ovo eliminiše potrebu za glomaznom jedinicom za napajanje laptopa, oslobađajući prostor u torbi i na stolu.

Stabilna mrežna veza preko USB Type-C porta

Iako mnogi moderni laptopi nisu opremljeni namenskim LAN portom, monitor ima jedan direktno ugrađen za žičnu vezu. Povezivanje bilo kog laptopa preko USB Tipe-C omogućava pristup mreži preko monitora. Ovo vam omogućava da obavljate konferencijske pozive ili prenose podataka pouzdano i velikom brzinom.

EIZO MAC Address Clone Utility softver privremeno dodeljuje MAC adresu računaru povezanom na monitor, omogućavajući pristup mreži autentifikovanim uređajima, odnosno sprečavajući pristup mreži sa uređaja bez autentifikacije.

Saznajte više

Direktno povezivanje perifernih uređaja

Iako savremeni laptop računari postaju tanji i prenosiviji, oni često imaju ograničene mogućnosti povezivanja za periferne uređaje. Povezivanje sa monitorom preko USB Type-C omogućava pristup čvorištu sa tri USB Type-A i jednim USB Type-C portom za jednostavno povezivanje spoljne tastature, miša ili veb kamere.

USB Type-C port ne može da se koristi kao USB čvorište kada se koristi za daisy-chain vezu.

Efikasno podešavanje više ekrana

USB Type-C veza podržava uzastopno povezivanje za lako povezivanje više monitora sa jednog izlaza video signala. Ovo vam omogućava da bez napora povežete do dva ekrana i brzo pregledate više aplikacija istovremeno radi povećanja efikasnosti.

Estetski ugodan dizajn

Tanak i bez okvira

Estetika monitora može mnogo doprineti stvaranju udobnije atmosfere. Minimalistički dizajn i ergonomske funkcije monitora i postolja, omogućavaju mu da se prirodno uklopi u vaše radno okruženje, bilo u kancelariji ili kod kuće.

Tanke ivice

Monitor implementira dizajn praktično bez okvira za minimalističku estetiku. Pored elegantne crne, monitor je dostupan u beloj boji koja održava vaš radni prostor svetlim. Štaviše, EIZO obezbeđuje bele kablove koji odgovaraju kućištu za punu koordinaciju boja.

Svestrano postolje za optimalno pozicioniranje

Postolje ima širok raspon podešavanja, uključujući podešavanje visine, nagiba i okretanja. Ovo omogućava korisniku da postavi monitor u savršenu poziciju. Na maksimalnoj visini, korisnik takođe može udobno da smesti mali laptop ispod ekrana kako bi uštedeo prostor čak i na veoma ograničenim radnim prostorima.

Smanjite nered pomoću Daisy Chain-a

Upravljanje kablovima postaje lakše sa USB Type-C. Više monitora može da se poveže u lanac pomoću kratkog kabla od jednog metra, CC100, što čini zadnji deo vašeg stola urednijim za još čistiju kancelarijsku estetiku.

Oslobodite svoj radni prostor pomoću nosača za postolje

PCSK-03 je nosač kompatibilan sa VESA standardom za jednostavno montiranje klijenta, kao što je tanki klijent ili mini računar, na zadnji deo monitora. Prostor koji je klijentski terminal ranije zauzimao sada je oslobođen i omogućava korisnicima da bolje iskoriste svoj radni prostor. Postolje monitora može se slobodno podesiti, čak i sa priključenim klijentskim terminalom.

Recite zbogom umornim očima

Monitor je opremljen mnogim funkcijama koje pomažu korisnicima da se koncentrišu na posao tako što će im oči biti udobne tokom celog dana.

Automatska kontrola osvetljenosti

Da bi sprečio zamor očiju, senzor osvetljenja pod nazivom Auto EcoView detektuje promene u osvetljenosti okoline koje se dešavaju tokom dana i automatski podešava ekran na idealan nivo osvetljenosti. Auto EcoView smanjuje snagu za skoro 40% u poređenju sa radom monitora pri maksimalnoj osvetljenosti.

Smanjenje plavog svetla za 80%

U spektru vidljive svetlosti, plava svetlost ima talasne dužine u blizini ultraljubičastog svetla. U poređenju sa fabričkim podešavanjem od 6.500 K tipičnih LCD monitora, papirni režim je bliži spektralnoj distribuciji sa dugim crvenkastim talasnim dužinama, tako da smanjuje količinu plave svetlosti, uzroka zamora očiju, i pomaže u sprečavanju naprezanja očiju prilikom čitanja dokumenata. Kada se koristi u kombinaciji sa funkcijom Auto EcoView zatamnjivanja, plavo svetlo se može smanjiti za čak 80%.

Slike bez treperenja

Zbog načina na koji se osvetljenost kontroliše na LED pozadinskim osvetljenjima, mali broj ljudi primećuje treperenje na svom ekranu što uzrokuje zamor očiju. FlexScan EV2785 koristi hibridno rešenje da reguliše osvetljenost i učini treperenje neprimetnim bez ikakvih nedostataka kao što je ugrožavanje stabilnosti boje.

Minimalna osvetljenost od samo 1 cd/m2

U slabo osvetljenom radnom okruženju, monitor sa niskim podešavanjima osvetljenosti je udobniji za korišćenje. Sa svojim LED pozadinskim osvetljenjem, monitor je podesiv na približno 1 cd/m² što je manje od 1% od maksimuma.

Antirefleksivni premaz

Panel bez odsjaja smanjuje zamor očiju tako što raspršuje reflektujuću svetlost koja bi inače otežala pregled ekrana sa različitih pozicija.

Sertifikovan za negu očiju

FlexScan monitori su sertifikovani od strane TÜV Rheinland za emisiju male količine plavog svetla i prikaz bez treperenja.

Dodatne pogodnosti

Monitor nudi dodatne funkcije i funkcije za unapređenje efikasnosti i udobnosti.

Višestruke veze

Monitor je opremljen sa USB Type-C i tri USB Type-A porta za lako povezivanje sa više uređaja bez potrebe za priključnom stanicom. Ovo je zgodno kada koristite prenosni računari sa ograničenim brojem portova ili za jednostavnije povezivanja sa radnim stanicama u kancelarijskom ili kućnom okruženju. Monitor takođe ima HDMI® i DisplayPort ulaze za još veću fleksibilnost.

Ugrađeni KVM prekidač za rad sa više računara

Upstream USB Type-B i Type-C portovi monitora imaju ugrađenu KVM funkciju, omogućavajući korisnicima da koriste jedan miš i tastaturu za do dva povezana računara za još uredniji radni prostor. Periferne jedinice povezane na USB čvorište monitora i njegova mrežna veza se prebacuju na izabrani računar za nesmetan rad na izabranom računaru.

Jednostavan pristup

Postolje monitora je opremljeno dugmetom za brzo otpuštanje koje vam omogućava da odvojite ekran jednim dodirom. Takođe, poseduje praktičnu ručku za nošenje na zadnjoj strani za lako pomeranje monitora. Poklopac za kablove na zadnjoj strani postolja vam omogućava da lako upravljate kablovima, čuvajući radni prostor bez nereda.

Pojednostavljeno upravljanje mišem

Funkcija Mouse Point Utility EIZO besplatnog softvera Screen InStyle pruža vizuelni indikator lako uočljiv koji vam pomaže da brzo locirate kursor. Takođe vam omogućava da slobodno pomerate kursor između monitora bez barijere tipične za konvencionalna podešavanja sa više monitora.

Upravljanje više monitora jednim dodirom

Uz Screen InStyle, možete jednim dodirom da kontrolišete više povezanih monitora. Uključivanje/isključivanje ili promena režima boje bilo kog monitora će automatski izvršiti istu radnju na svim povezanim monitorima, štedeći vas muke da to radite na svakom monitoru pojedinačno.

Posvećenost kvalitetu i životnoj sredini

EIZO proizvodi svoje proizvode u sopstvenim pogonima kako bi omogućio blisku kontrolu kvaliteta proizvodnje i osigurao da je svaki monitor napravljen da traje.

Nema svetlih piksela

EIZO garantuje da će ovaj proizvod biti bez svetlih podpiksela šest meseci od datuma kupovine.

 

Petogodišnja garancija

5 godina garancije 5-godišnja garancija proizvođača pokriva sve komponente uključujući LCD panel kako bi se obezbedio dug radni vek. Ova garancija je 2 godine ili 67% duža od standardne 3-godišnje garancije većine brendova monitora za znatno niže troškove rada.

Izuzetna reprodukcija slike

Monitor konvertuje podatke iz 8-bitnog ulaznog signala i bira optimalne gradacije za glatko prikazivanje slike. Svaki monitor se pojedinačno kalibriše u fabrici pre isporuke za izuzetan kvalitet slike.

Integrisani pristup

EIZO dizajnira, proizvodi i vrši kontrolu kvaliteta na svim FlexScan monitorima u svojoj kompaniji. EIZO veruje da je održavanje kontrole nad svojim procesima od vitalnog značaja za kontinuiranu isporuku i pružanje inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda i usluga svojim klijentima.

Saznajte čitav tok proizvodnje FlexScan monitora.

Smanjena potrošnja energije

Monitor primenjuje EIZO EcoView tehnologiju koja smanjuju potrošnju energije za čak 40% u poređenju sa prikazom pri maksimalnoj osvetljenosti.

  • Auto EcoView: Automatski prilagođava osvetljenost ekrana u skladu sa promenama u ambijentalnom osvetljenju.
  • EcoView Optimizer 2: Fino podešava ravnotežu između osvetljenosti i pojačanja u skladu sa sadržajem prikazanim na ekranu.

Ublažavanje uticaja na životnu sredinu

Održivi monitori FlexScan odstupaju od upotrebe plastike i stiropora u ambalaži kako bi se smanjio loš uticaj na životnu sredinu. Monitori su bezbedno upakovani u kalupe, napravljene od recikliranog kartona i novina, a kablovi su umotani u papir umesto u plastične kese.

Kolektivna ekološka svest

EIZO nudi korporativnim kupcima opciju grupnog pakovanja, gde su četiri monitora upakovana u jednu kutiju, a četiri stalka za monitore pakovana odvojeno, takođe u jednu kutiju. Ovo smanjuje ukupni korišćeni materijali za pakovanje, poboljšava efikasnost utovara tokom transporta i pojednostavljuje vreme raspakivanja i instalacije.

Briga za životnu sredinu

Postizanje održivog društva u kojem ne nanosimo štetu životnoj sredini niti rasipamo dragocene resurse je važna inicijativa za preduzeća i zajednice. Održivi monitori FlexScan su na čelu napora kompanije EIZO da doprinese ovoj održivoj budućnosti.

Saznajte više.

Usklađenost sa međunarodnim oznakama

Monitor je sertifikovan prema svetskim sveobuhvatnim standardima održivosti, uključujući TCO Certified Generation 9 i EnergyStar. Štaviše, monitor je registrovan na EPEAT Gold (najviši nivo), što ukazuje da ispunjava najzahtevniji skup kriterijuma za održivost i da je dobio novu EPEAT Climate+ oznaku za usklađenost sa standardima klimatskih promena. Organizacije koje se bave ESG (ekološkim, društvenim i upravljačkim) investicijama ili SDG (održivom razvoju) mogu sigurno nabaviti monitor kako bi ispunili potrebne smernice.

EIZO doprinosi održivom razvoju

Kao deo svojih inicijativa za održivost, EIZO doprinosi ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija (SDG).

Ekološki svestan

FlekScan su održivi monitori napravljeni od reciklirane plastike i bez upotrebe boja. Dizajnirani su da promovišu energetsku efikasnost za smanjenu potrošnju energije i emisije gasova staklene bašte, a podržani su odgovornim sistemom recikliranja nakon servisiranja.

Saznajte više

Veća efikasnost rada

FlexScan monitori implementiraju brojne inovativne tehnologije i softver koji imaju za cilj da poboljšaju efikasnost rada i doprinesu smanjenju zamora očiju.

Saznajte više
Saznajte više o inicijativama, strategijama održivosti EIZO Grupe i još mnogo toga u najnovijem Integrisanom izveštaju.

Varijacije modela EV2795-BK: sa FlexStand postoljem, crni
EV2795-WT: sa FlexStand postoljem, beli
EV2795-FBK: bez postolja, crni
EV2795-FWT: bez postolja, beli
Napomena: FlexStand se može ukloniti
Panel
Tip IPS
Pozadinsko osvetljenje LED
Veličina 27″ (68,5 cm)
Rezolucija 2560 x 1440 (16:9 širina/visina)
Veličina vidljive slike (H x V) 596,7 x 335,7 mm
Razmak piksela (H x V) 0,233 x 0,233 mm
Gustina piksela 109 ppi
Prikaz boja 16,77 miliona
Uglovi gledanja (H / V, tipično) 178° / 178°
Osvetljenje (tipično) 350 cd/m2
Kontrast (tipično) 1000:1
Vreme odziva (tipično) 5 ms (siva-u-sivu)
Spektar boja (tipično) sRGB
Video signali
Ulazni terminali USB Type-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
Izlazni terminali USB Type-C (daisy chain)
Frekvencija digitalnog skeniranja (H / V) USB Type-C: 31 – 89 kHz / 59 – 61 Hz
DisplayPort: 31 – 89 kHz / 59 – 61 Hz
HDMI: 31 – 89 kHz / 49 – 51 Hz, 59 – 61 Hz
Namenski softver
Uslužni program za kontrolu monitora Screen InStyle Podržano
Audio
Zvučnici 1,0 W + 1,0 W
Ulaz USB Type-C, DisplayPort, HDMI x 2
Izlaz Headphones (Stereo mini jack)
USB
Upstream USB 5Gbps: Type-B,
USB 5Gbps: Type-C (DisplayPort Alt Mode, Power Delivery Source 70 W max.)
Downstream USB 5Gbps: Type-A x 3,
USB 5Gbps: Type-C (DisplayPort Alt Mode, Power Delivery Source 15 W max.)
USB LAN adapter RJ-45 (1000BASE-T)
Windows 11, Windows 10 (64-bit, 32-bit), macOS Sierra (10.12) or later
Napajanje
Ulazna snaga AC 100 – 120 V / 200 – 240 V, 50 / 60 Hz
Tipična potrošnja energije 16 W
Maksimalna potrošnja energije 164 W
Režim uštede energije 0,5 W ili manje
Karakteristike i funkcije
Predefinisani režimi User1, User2, sRGB, Paper, Movie, DICOM
Automatska kontrola osvetljenosti Auto EcoView
OSD jezici Engleski, nemački, francuski, italijanski, japanski, pojednostavljeni kineski, španski, švedski, tradicionalni kineski
FIzičke specifikacije
Dimenzije (položeno, Š x V x D) 611,4 x 368,6 – 545,2 x 230 mm
Dimenzije (bez postolja, Š x V x D) 611,4 x 356,6 x 56 mm
Težina 8,5 kg
Težina (bez postolja) 5,7 kg
Opseg podešavanja visine 176,6 mm
Nagib 35° gore, 5° dole
Okretanje 344°
Pivot 90° (u smeru kazaljke na satu i obrnutno)
Razmak rupa (VESA Standard) 100 x 100 mm
Zahtevi okruženja
Radna temperatura 5 – 35°C
Radna vlažnost (relativna, bez kondenzacije) 20 – 80%
Sertifikati i standardi (Molimo kontaktirajte EIZO za najnovije informacije.) TCO Certified Generation 9, EPEAT 2018 (US), TUV/Ergonomics, TUV/Low blue light content, TUV/Flicker Free, TUV/GS, RCM, CE, UKCA, CB, cTUVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TUV/S, PSE, VCCI-B, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, EAC
Prateća oprema (može se razlikovati u zavisnosti od zemlje. Molimo kontaktirajte EIZO za detalje.)
Kablovi USB Type-C (2 m)
Ostalo AC naponski kabl (2 m), uputstvo za korišćenje
Garancija 5 godina

Bez svetlih podpiksela 6 meseci od datuma kupovine.

Dimenzionalni crtež
PDF

2 Sa trenutnom LCD/OLED tehnologijom, panel može da sadrži ograničen broj piksela koji nedostaju ili trepere.

5 Ako je monitor ostavljen neprekidno uključen tokom dužeg vremenskog perioda, mogu se pojaviti tamne mrlje ili ugorelosti. Da biste maksimalno produžili životni vek monitora, preporučujemo da se monitor povremeno isključuje.