Osvežite svoj stil rada

EIZO FlexScan EV2760

EIZO EV2760 koristi 27-inčni IPS panel sa WQHD (2560 x 1440) rezolucijom, koji nudi 78% više piksela od konvencionalnih full HD (1920 x 1080) monitora. Možete lako otvoriti više prozora na ekranu za efikasno obavljanje više zadataka.

📄 Preuzmite brošuru

Visoka rezolucija koji štedi prostor

Uštedite prostor i obavite više zadataka istovremeno uz ovaj 27-inčni IPS panel sa WKHD (2560 x 1440) rezolucijom i dizajnom bez okvira sa širinom od samo 611,7 mm. Novo fleksibilno postolje sa velikim opsegom podešavanja i uskom dubinom za uredniju radnu površinu takođe doprinosi uštedi prostora.

Pametnija upotreba, veća efikasnost

1. Povećajte efikasnost upotrebom više ekrana

Lako postavite laptop ili tablet ispod monitora da biste ostvarili praktično okruženje sa više ekrana zahvaljujući fleksibilnom postolju sa opsegom podešavanja visine od 169 mm, što je 14 mm više od prethodnog modela. Ovo vam daje dovoljno prostora za slobodan i efikasniji rad kada koristite više poslovnih aplikacija, kao što su Excel i PowerPoint.

2. Udobno deljenje ideja sa vašim timom

Telo monitora koje štedi prostor ima dubinu od 230 mm, što je 15 mm tanje od prethodnog modela, a sve to uz veliki ekran od 27 inča. Ovo ga čini udobnim za korišćenje u radnim prostorima u bliskoj komunikaciji za lako deljenje ideja. Koristi IPS panel sa uglovima gledanja od 178° koji minimizira pomeranje boje i kontrasta kada se gleda sa strane za jasan pogled.

Smanjenje uticaja na životnu sredinu

1. Smanjena potrošnja energije za 27%

EV2760 je potpuno redizajniran da smanji potrošnju energije na samo 16 W, što je 27% manje od prethodnog modela.

2. Olakšanje za vaše oči i životnu sredinu

EV2760 implementira EIZO EcoView tehnologiju, koja smanjuje potrošnju energije za čak 50% u poređenju sa prikazom pri maksimalnoj osvetljenosti i pomaže da se eliminiše naprezanje očiju kada gledate monitor tokom dužeg perioda.

Auto EcoView: Automatski prilagođava osvetljenost ekrana u skladu sa promenama u ambijentalnom osvetljenju
EcoView Optimizer 2: Fino podešava ravnotežu između osvetljenosti i pojačanja u skladu sa sadržajem prikazanim na ekranu.

Kao deo svojih napora da održi ekološki odgovornu proizvodnju, EIZO je razvio monitor bez usporivača plamena u plastičnom telu kako bi se poboljšala mogućnost recikliranja. Takođe, pakovanja u kojima se monitor isporučuje su proizvedena od materijala koji se mogu reciklirati.

Usklađenost sa međunarodnim oznakama

Monitor je sertifikovan prema svetskim sveobuhvatnim standardima održivosti, uključujući TCO Certified Generation 9 i EnergyStar. Štaviše, monitor je registrovan na EPEAT Silver, što ukazuje da ispunjava najzahtevniji skup kriterijuma za održivost i da je dobio novu EPEAT Climate+ oznaku za usklađenost sa standardima klimatskih promena. Organizacije koje se bave ESG (ekološkim, društvenim i upravljačkim) investicijama ili SDG (održivim razvojem) mogu sigurno nabaviti monitor kako bi ispunio potrebne smernice.

Optimizovan za lako prenošenje

1. Ponesite podešavanja sa sobom

EIZO Screen InStyle softver omogućava vam da bez napora održavate svoje individualne postavke ekrana i ponesete ih sa sobom, čak i na različite monitore. Vaša podešavanja se automatski odražavaju jednostavnim povezivanjem laptopa sa monitorom koji podržava Screen InStyle. Ovo je korisno u deljenim radnim prostorima, pružajući povećanu udobnost i radnu efikasnost.

2. Savršena pozicija

Postolje ima širok raspon podešavanja visine, nagib i okretanje, istovremeno štedi prostor i ostaje moderan. Možete sa lakoćom da podesite svoj monitor u savršenu poziciju.

3. Osvežavajuća bela sa dizajnom bez okvira

EV2760 pored crne, dolazi i u beloj nijansi sa odgovarajućim kablovima. U poređenju sa crnim, beli monitori nude osvežavajuću promenu koja ulepšava kancelariju. Dizajn bez okvira dodatno sofisticira izgled.

Recite zbogom umornim očima

Monitor je opremljen mnogim funkcijama koje pomažu korisnicima da se koncentrišu na posao tako što će im oči biti udobne tokom celog dana.

Automatska kontrola osvetljenosti

Da bi sprečio zamor očiju, senzor osvetljenja pod nazivom Auto EcoView detektuje promene u osvetljenosti okoline koje se dešavaju tokom dana i automatski podešava ekran na idealan nivo osvetljenosti. Auto EcoView smanjuje snagu za skoro 40% u poređenju sa radom monitora pri maksimalnoj osvetljenosti.

Smanjenje plavog svetla za 80%

U spektru vidljive svetlosti, plava svetlost ima talasne dužine u blizini ultraljubičastog svetla. U poređenju sa fabričkim podešavanjem od 6.500 K tipičnih LCD monitora, papirni režim je bliži spektralnoj distribuciji sa dugim crvenkastim talasnim dužinama, tako da smanjuje količinu plave svetlosti, uzroka zamora očiju, i pomaže u sprečavanju naprezanja očiju prilikom čitanja dokumenata. Kada se koristi u kombinaciji sa funkcijom Auto EcoView zatamnjivanja, plavo svetlo se može smanjiti za čak 80%.

Slike bez treperenja

Zbog načina na koji se osvetljenost kontroliše na LED pozadinskim osvetljenjima, mali broj ljudi primećuje treperenje na svom ekranu što uzrokuje zamor očiju. FlexScan EV2785 koristi hibridno rešenje da reguliše osvetljenost i učini treperenje neprimetnim bez ikakvih nedostataka kao što je ugrožavanje stabilnosti boje.

Minimalna osvetljenost od samo 1 cd/m2

U slabo osvetljenom radnom okruženju, monitor sa niskim podešavanjima osvetljenosti je udobniji za korišćenje. Sa svojim LED pozadinskim osvetljenjem, monitor je podesiv na približno 1 cd/m² što je manje od 1% od maksimuma.

Antirefleksivni premaz

Panel bez odsjaja smanjuje zamor očiju tako što raspršuje reflektujuću svetlost koja bi inače otežala pregled ekrana sa različitih pozicija.

Sertifikovan za negu očiju

FlexScan monitori su sertifikovani od strane TÜV Rheinland za emisiju male količine plavog svetla i prikaz bez treperenja.

Dodatne pogodnosti

Oslobodite svoj radni prostor pomoću nosača za postolje

PCSK-03 je VESA kompatibilan nosač za jednostavno montiranje klijentskog terminala kao što je tanki klijent ili mini računar na poleđini postolja monitora. Prostor koji je klijentski terminal ranije zauzimao sada je oslobođen tako da možete bolje da koristite radnu površinu. Čak i sa priključenim klijentskim terminalom možete slobodno podesiti postolje monitora.

Povezivanje sa strane i pozadi

Monitor je opremljen sa četiri ulazna terminala: 2 x DisplayPort, HDMI® i DVI-D. Četiri USB Type-A porta i priključak za slušalice su takođe instalirani za praktično povezivanje sa perifernim uređajima.

Iskoristite svoje sastanke na najbolji način

Funkcija monitora zvana Picture-by-Picture (PbyP) pomaže da pojednostavite svoje prezentacije i uštedite dragoceno vreme za sastanke uklanjanjem potrebe za promenom izvora ulaza. Ova zgodna funkcija omogućava upoređivanje podataka sa kolegom „rame uz rame“, kao i deljenje informacija iz više izvora tokom prezentacija.

Posvećenost kvalitetu i životnoj sredini

Postizanje održivog društva u kojem ne nanosimo štetu životnoj sredini niti rasipamo dragocene resurse je važna inicijativa za preduzeća i zajednice. Održivi monitori FlexScan serije su na čelu EIZO-ovih napora da doprinesu održivoj budućnosti.

Nema svetlih piksela

EIZO garantuje da će ovaj proizvod biti bez svetlih podpiksela šest meseci od datuma kupovine.

 

Petogodišnja garancija

5 godina garancije 5-godišnja garancija proizvođača pokriva sve komponente uključujući LCD panel kako bi se obezbedio dug radni vek. Ova garancija je 2 godine ili 67% duža od standardne 3-godišnje garancije većine brendova monitora za znatno niže troškove rada.

EIZO doprinosi održivom razvoju

Kao deo svojih inicijativa za održivost, EIZO doprinosi ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija (SDG).

Ekološki svestan

FlekScan su održivi monitori napravljeni od reciklirane plastike i bez upotrebe boja. Dizajnirani su da promovišu energetsku efikasnost za smanjenu potrošnju energije i emisije gasova staklene bašte, a podržani su odgovornim sistemom recikliranja nakon servisiranja.

Saznajte više

Veća efikasnost rada

FlexScan monitori implementiraju brojne inovativne tehnologije i softver koji imaju za cilj da poboljšaju efikasnost rada i doprinesu smanjenju zamora očiju.

Saznajte više
Saznajte više o inicijativama, strategijama održivosti EIZO Grupe i još mnogo toga u najnovijem Integrisanom izveštaju.

Varijacije modela EV2760-BK: sa FlexStand postoljem, crni
EV2760-WT: sa FlexStand postoljem, beli
EV2760-FBK: bez postolja, crni
EV2760-FWT: bez postolja, beli
Napomena: FlexStand se može ukloniti
Panel
Tip IPS
Pozadinsko osvetljenje LED
Veličina 27″ (68,5 cm)
Rezolucija 2560 x 1440 (16:9 širina/visina)
Veličina vidljive slike (H x V) 596,7 x 335,7 mm
Razmak piksela (H x V) 0,233 x 0,233 mm
Gustina piksela 109 ppi
Prikaz boja 16,77 miliona
Uglovi gledanja (H / V, tipično) 178° / 178°
Osvetljenje (tipično) 350 cd/m2
Kontrast (tipično) 1000:1
Vreme odziva (tipično) 5 ms (siva-u-sivu)
Spektar boja (tipično) sRGB
Video signali
Ulazni terminali DisplayPort (HDCP 1.3) x 2, HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
Izlazni terminali USB Type-C (daisy chain)
Frekvencija digitalnog skeniranja (H / V) DisplayPort: 31 – 89 kHz / 59 – 61 Hz
HDMI: 31 – 89 kHz / 29 – 31 Hz, 49 – 51 Hz, 59 – 61 Hz
DVI: 31 – 89 kHz / 29 – 31 Hz, 59 – 61 Hz
Namenski softver
Uslužni program za kontrolu monitora Screen InStyle Podržano
Audio
Zvučnici 1,0 W + 1,0 W
Ulaz USB Type-C, DisplayPort x 2, HDMI
Izlaz Headphones (Stereo mini jack)
USB
Upstream USB 5Gbps: Type-B
Downstream USB 5Gbps: Type-A x 4
Napajanje
Ulazna snaga AC 100 – 120 V / 200 – 240 V, 50 / 60 Hz
Tipična potrošnja energije 16 W
Maksimalna potrošnja energije 67 W
Režim uštede energije 0,5 W ili manje
Karakteristike i funkcije
Predefinisani režimi User1, User2, sRGB, Paper, Movie, DICOM
Automatska kontrola osvetljenosti Auto EcoView
Simultani prikaz Picture by Picture (2 PbyP)
OSD jezici Engleski, nemački, francuski, italijanski, japanski, pojednostavljeni kineski, španski, švedski, tradicionalni kineski
FIzičke specifikacije
Dimenzije (položeno, Š x V x D) 611,7 x 376,3 – 545,3 x 230 mm
Dimenzije (bez postolja, Š x V x D) 611,7 x 364,4 x 53,7 mm
Težina 8,5 kg
Težina (bez postolja) 5,7 kg
Opseg podešavanja visine 169 mm
Nagib 35° gore, 5° dole
Okretanje 344°
Pivot 90° (u smeru kazaljke na satu i obrnutno)
Razmak rupa (VESA Standard) 100 x 100 mm
Zahtevi okruženja
Radna temperatura 5 – 35°C
Radna vlažnost (relativna, bez kondenzacije) 20 – 80%
Sertifikati i standardi (Molimo kontaktirajte EIZO za najnovije informacije.) TCO Certified Generation 9, EPEAT 2018 (US), TUV/Ergonomics, TUV/Low blue light content, TUV/Flicker Free, TUV/GS, RCM, CE, UKCA, CB, cTUVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TUV/S, PSE, VCCI-B, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, EAC
Prateća oprema (može se razlikovati u zavisnosti od zemlje. Molimo kontaktirajte EIZO za detalje.)
Kablovi USB Type-C (2 m)
Ostalo AC naponski kabl (2 m), uputstvo za korišćenje, USB Type-A – USB Type-B kabl (2 m), VESA montažni šraf x 4
Garancija 5 godina

Bez svetlih podpiksela 6 meseci od datuma kupovine.

Dimenzionalni crtež
PDF

2 Sa trenutnom LCD/OLED tehnologijom, panel može da sadrži ograničen broj piksela koji nedostaju ili trepere.

5 Ako je monitor ostavljen neprekidno uključen tokom dužeg vremenskog perioda, mogu se pojaviti tamne mrlje ili ugorelosti. Da biste maksimalno produžili životni vek monitora, preporučujemo da se monitor povremeno isključuje.