ScanPro® i9500 All-In-One™ (sve u jednom)

Preuzmite ovde brošuru o ovom uređaju.

Pronađite svoje blipove sa izuzetnom preciznošću

Svi znamo da su originalni skeneri za pretraživanje mikrofilmova sa blipovima zastareli, a mogućnosti za njihovo popravljanje su svake godine sve više ograničene. Pravo rešenje za ove namene se ogleda u proizvodu ScanPro® i9500 All-In-One™ i on upravo stupa na scenu. On može digitalizovati sve vaše filmove sa blipovima, bez obzira da li su oni snimani na Kodak, Agfa, Canon, Minolta, 3M, ili nekim drugim uređajima. Pune frejmove (jedan nivo, dva nivoa ili tri nivoa opcija redova koji se snimanju na film), simplex, duplex, ili duo. Iako svi brendovi i modeli digitalnih mikrofilmskih skenera mogu da pročitaju slike sa blipovanih mikrofilmova, jedino mikrofilmski skener ScanPro® i9500 All-In-One™ može da čita „blipove“ označenih slika za indeksirano pretraživanje uključujući sve uobučajene i prilagođene blipove od jednog, dva ili tri nivoa veličina ovih markera. Pored toga mikrofilmski ScanPro i9500 All-In-One može čitati, skenirati, štampati i konvertovati mikrofilmove u rolni, 16/35 mm, mikrofiševe, mikrodžekete, apretrurne kartice sa brzinom od 100 snimaka u minuti.

Svestrani ScanPro® i9500 All-In-One™ pruža najprecizniju pretragu slika na tržištu. Prepoznaje svaki batch, fajl i stranicu na neuporedivom preciznošću. On može automatski prepoznati Image menagement kodove Kodaka i Agfe i nastaviti normalne operacije pretraživanja bez prekidanja. Koristeći ABBYY® Fine Reader, konzistentno odabranog od strane operatera za brzinu i preciznost mogu skenirati, pretraživati i OCR-ovati tokom skeniranja. Ovi fajlovi se mogu sačuvati kao datoteke sa više stranica (multi-page files) u svim uobičajenim formatima i mogu se organizovati po batch-evima, fajlovima i stranicama, koristeći jednostavne menije i kontrole. I sve postavke posla i kontrole koje su potrebne za posao mogu da se sačuvaju kao unapred podešene postavke i da je mogu pokrenuti jednim klikom miša, što omogućava brz i efikasan prelazak sa jednog posla na drugi.

ScanPro i9500 All-In-One je izgrađen na univerzalnoj platformi koja može da pokreće ne samo ScanPro i9500 All-In-One softver, već može da pokrene i ScanPro 3500 All-In-One softver, koji donosi sve mogućnosti i alate za rad i sa mikrofilmovima koji nemaju blipove. Skener koristi kameru od 26 megapiksela¹, najvišu rezoluciju u mikrofilmskoj industriji, pružajući najjasniju sliku za rad sa svim tipovima mikrofilmova. i9500 All-In-One uključuje ulagač mikrofilma u rolni (UCC 550 ili 650) za skeniranje mikrofilmova 16mm / 35 mm i AUTO-Carrier™ za automatsko skeniranje mikrofiševa i mikro džeketa. AUTO-Carrier™ softver vam omogućava da automatski prelazite sa snimka na mikrofilmu na sledeći snimak, da ih brzo skenirate sa samo jednim klikom miša, da automatski skenira niz snimaka, grupe slika ili da automatski skenira sve snimke na mikrofišu ili džeketu.

i9500 All-In-One se isporučuje uz opciju ScanPro Advantage membership (ScanPro prednosti članova) koje pruža napredni softver AUTO-Scan® Pro sa mogućnostima automatskog skeniranja 100 mikrofilmskih snimaka u minuti, mogućnošću podešavanja svakog skeniranja za odgovarajuću osvetljenost i PowerScan Productivity Suite (OCR software) koji pruža mogućnosti čuvanja vaših digitalnih slika u mnogim formatima datoteka, kao i mogućnost direktnog povezivanja na bazu podataka za traženje informacija. Članstvo takođe pruža potpuni pristup novim funkcijama i poboljšanim performansama čim one postanu dostupne, čineći tako vaš ScanPro jedinim mikrofilmskim skenerom koji će vam ikada biti potreban.

Da biste zadržali sve ove karakteristike i prednosti, potrebno je aktivno članstvo u ScanPro Advantage-u. Članarina iznosi 249 dolara godišnje, a prvih šest mjeseci je besplatno. Za više informacija o članstvu u ScanPro Advantage, molimo vas da nam se obratite.

Možda tražite tradicionalni čitač/štampač/skener mikrofilma koji se koriste za pregled i istraživanje? Za našu standardnu brošuru o modelu ScanPro i9500 i specifikacije proizvoda, kliknite ovde.

Razlike u modelima ScanPro mikrofilmskih skenera

Zašto izabrati ScanPro i9500? Postoji mnogo izuzetnih stvari koje inžinjeri e-imageDate proizvode i koje ih izdvajaju od konkurencije, što proizvodi da korisnici najčešće biraju ovaj skener za digtitalizaciju njihovih mikrofilmova. Njihova misija je da se obezbede najbolja mikrofilmska oprema na tržištu i njihova obaveza je da svojim kupcima kontinuirano obezbede najinovativnije tehnologije. Na ovim stranma predstavićemo vam ekskluzivne karakteristike modela i9500 koje niko drugi u industriji ne može da isporuči i sa velikim ponosom vam ih možemo ponuditi.

 

Napredne_mogućnosti  Zašto izabrati ScanPro i9500 kao Microfilmski skener?
Markiranje slika ili upotreba blipa Automatska pretraga na filmu do željenog dokumenta, predmeta ili stranice
Potpuno integrisana OCR tehnologija Jednostavno pretraživanje i skladištenje teksta, povećava produktivnost i podiže moral
Optički zum 7x-105x optičko uvećanje obezbeđuje maksimalnu oštrinu slike u celom svom opsegu
Automatsko skeniranje AUTO-Scan omogućava automatsko skeniranje mikrofilmova u rolni i mikrofiševe sa brzinom i preciznošću od 20 slika u minuti i sa opcijom AUTO-Scan Pro, ta brzina se povećava na 100 slika u minuti
26 megapixela kamera¹, najviša u industriji ¹ ScanPro i9500 visokih performansi, pixel-shifting kamera proizvodi najjasniju sliku u mikrofilmskoj industriji. Pixel-shifting je vrhunska tehnologija koju koriste neki od najpoznatijih i najcenjenijih proizvođača u industriji fotoaparata, kao što su Canon, Nikon, Soni, Olimpus, Panasonic, Leica, Zeiss, Pentax, Lumux i mnogi drugi drugi. Iako e-ImageData nije prvi proizvođač koji koristi pixel-shifting, mi smo prvi i jedini proizvođač u industriji mikrografije da koristimo ovu naprednu tehnologiju za snimanje slika sa većim brojem megapiksela. Koristeći prebacivanje piksela, e-ImageData počinje sa svojim najvećim senzorom slike u industriji (10.5mm x 7.328mm, 3.5µm2pixel, 6.6 megapikselni senzor), za snimanje i integraciju 4 jedinstvene optičke slike u jednu sliku od 26 megapiksela, kao najjasniju sliku u industriji.