Therefore™

Brzo i efikasno praćenje dokumenata koje vam pruža produktivnost u poslovanju.

Therefore™ softver za upravljanje informacijama vam omogućava skladištenje, upravljanje i efikasno procesuiranje svih vrsta poslovnih informacija, ekonomično i bezbedno u celoj vašoj organizaciji.

Šta je Therefore ™ ?

Bilo da unosite ili integrišete, delite ili upoređujete, skladištite ili uzimate, šaljete ili štampate dokumenta, Therefore™ vam daje mogućnost da pristupite i radite sa informacijama na jednostavan i brz način .

Therefore™ je u potpunosti prilagodljiv. Bez potrebe za korisničkim prilagođavanjima ili programiranjem, obično može da se sprovede za manje od nedelju dana, uključujući i celokupnu obuku. Mogu da se odrede administratori koji će centralizovano uobličiti i definisati pravila posla.

Šta možete očekivati od Therefore™ ?

Možete očekivati sistem radnog procesa po meri da snima, upravlja i distribuira informacije u celoj vašoj organizaciji. Therefore™ nudi : veću produktivnost, niže troškove dokumenata i siguran web pristup informacijama firme, poboljšano upravljanje poslovnim procesima, brže vreme odgovora i poboljšanje korisničkog servisa .