Novi standard za bolje radno iskustvo

EIZO FlexScan EV2456

EIZO EV2456 od 24,1 inča je monitor UWXGA (1920 x 1200 piksela) rezolucije. Uz poboljšanu energetsku efikasnost i još tanji donji okvir, EV2456 kombinuje uštedu prostora sa uštedom energije.

📄 Preuzmite brošuru

Moderan dizajn

Bolje radno iskustvo

Ultratanki okviri sa sve četiri strane

Monitor ima ultratanke okvire od 1 mm sa strane i na vrhu sa crnim ivicama od 4,3 mm. Elektrostatički prekidači su postavljeni na prednjoj strani monitora za lako podešavanje monitora. Štaviše, okviri su u ravni sa površinom ekrana, čineći potpuno ravan panel savršenim za konfiguracije sa više monitora.

Bolje radno iskustvo

Novi dizajn postolja

EV2456 dolazi sa najnovijim dizajnom postolja. Može se pohvaliti većim podešavanjem visine, a zbog nagnutog dizajna ima bazu 43 mm manju od prethodnih postolja što vam daje više prostora na radnoj stanici. Štaviše, postolje dolazi u kutiji – jednostavno ga izvucite, uključite – nije potrebno postavljanje postolja.

Screen InStyle

EIZO Screen InStyle je novorazvijeni softver koji vam omogućava da lako upravljate višestrukim postavkama monitora kao što su snaga, boja, osvetljenost i gama. Ali ono što Screen InStyle čini zaista jedinstvenim je to što vam omogućava da upravljate više povezanih monitora sa jednog mesta – što znači da će podešavanja postavljena na jedan monitor automatski biti postavljena na sve povezane monitore.

EIZO konfigurator monitora za administratore

EIZO Monitor Configurator omogućava administratorima sistema da kontrolišu podešavanja svih FlexScan EV monitora preko USB veze. Podešavanja jednog monitora mogu se sačuvati kao xml datoteka i primeniti na druge monitore preko USB-a ili kancelarijske mreže.

Oslobodite svoj radni prostor pomoću nosača za postolje

PCSK-03 je nosač kompatibilan sa VESA standardom za jednostavno montiranje klijenta, kao što je tanki klijent ili mini računar, na zadnji deo monitora. Prostor koji je klijentski terminal ranije zauzimao sada je oslobođen i omogućava korisnicima da bolje iskoriste svoj radni prostor. Postolje monitora može se slobodno podesiti, čak i sa priključenim klijentskim terminalom.

Recite zbogom umornim očima

Monitor je opremljen mnogim funkcijama koje pomažu korisnicima da se koncentrišu na posao tako što će im oči biti udobne tokom celog dana.

Automatska kontrola osvetljenosti

Da bi sprečio zamor očiju, senzor osvetljenja pod nazivom Auto EcoView detektuje promene u osvetljenosti okoline koje se dešavaju tokom dana i automatski podešava ekran na idealan nivo osvetljenosti. Auto EcoView smanjuje snagu za skoro 40% u poređenju sa radom monitora pri maksimalnoj osvetljenosti.

Smanjenje plavog svetla za 80%

U spektru vidljive svetlosti, plava svetlost ima talasne dužine u blizini ultraljubičastog svetla. U poređenju sa fabričkim podešavanjem od 6.500 K tipičnih LCD monitora, papirni režim je bliži spektralnoj distribuciji sa dugim crvenkastim talasnim dužinama, tako da smanjuje količinu plave svetlosti, uzroka zamora očiju, i pomaže u sprečavanju naprezanja očiju prilikom čitanja dokumenata. Kada se koristi u kombinaciji sa funkcijom Auto EcoView zatamnjivanja, plavo svetlo se može smanjiti za čak 80%.

Slike bez treperenja

Zbog načina na koji se osvetljenost kontroliše na LED pozadinskim osvetljenjima, mali broj ljudi primećuje treperenje na svom ekranu što uzrokuje zamor očiju. FlexScan EV2785 koristi hibridno rešenje da reguliše osvetljenost i učini treperenje neprimetnim bez ikakvih nedostataka kao što je ugrožavanje stabilnosti boje.

Minimalna osvetljenost od samo 1 cd/m2

U slabo osvetljenom radnom okruženju, monitor sa niskim podešavanjima osvetljenosti je udobniji za korišćenje. Sa svojim LED pozadinskim osvetljenjem, monitor je podesiv na približno 1 cd/m² što je manje od 1% od maksimuma.

Jasan pogled iz svih uglova

Monitor koristi IPS LCD panel sa LED pozadinskim osvetljenjem sa uglovima gledanja od 178° koji smanjuju promenu boje i promene kontrasta kada se ekran gleda pod uglom. To znači da dve osobe koje sede za jednim računarom mogu da uživaju u kvalitetnom prikazu – a to takođe čini EV2456 savršenim za konfiguracije sa više monitora.

Koordinacija boja

Estetski ugodan dizajn monitora proteže se čak i do kablova. Beli kablovi dolaze u paketu sa belim monitorom; i crni kablovi sa crnom verzijom FlexScan EV2456. Dodatno, opcioni poklopac za kablove uklanja muke od zapetljanih kablova tako što ih uredno drži iza postolja.

Posvećenost kvalitetu i životnoj sredini

EIZO proizvodi svoje proizvode u sopstvenim pogonima kako bi omogućio blisku kontrolu kvaliteta proizvodnje i osigurao da je svaki monitor napravljen da traje.

Nema svetlih piksela

EIZO garantuje da će ovaj proizvod biti bez svetlih podpiksela šest meseci od datuma kupovine.

 

Petogodišnja garancija

5 godina garancije 5-godišnja garancija proizvođača pokriva sve komponente uključujući LCD panel kako bi se obezbedio dug radni vek. Ova garancija je 2 godine ili 67% duža od standardne 3-godišnje garancije većine brendova monitora za znatno niže troškove rada.

Usklađenost sa međunarodnim oznakama

Monitor je sertifikovan po glavnim sveobuhvatnim standardima održivosti kao što su EnergyStar, TCO Certified Generation 9 i EPEAT. Organizacije koje se bave ESG (ekološkim, društvenim i upravljačkim) investicijama ili SDG (održivim razvojem) mogu sigurno nabaviti monitor kako bi ispunio potrebne smernice.

EIZO doprinosi održivom razvoju

Kao deo svojih inicijativa za održivost, EIZO doprinosi ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija (SDG).

Ekološki svestan

FlekScan su održivi monitori napravljeni od reciklirane plastike i bez upotrebe boja. Dizajnirani su da promovišu energetsku efikasnost za smanjenu potrošnju energije i emisije gasova staklene bašte, a podržani su odgovornim sistemom recikliranja nakon servisiranja.

Saznajte više

Veća efikasnost rada

FlexScan monitori implementiraju brojne inovativne tehnologije i softver koji imaju za cilj da poboljšaju efikasnost rada i doprinesu smanjenju zamora očiju.

Saznajte više
Saznajte više o inicijativama, strategijama održivosti EIZO Grupe i još mnogo toga u najnovijem Integrisanom izveštaju.

Varijacije modela EV2456-BK: sa FlexStand postoljem, crni
EV2456-WT: sa FlexStand postoljem, beli
EV2456-FBK: bez postolja, crni
EV2456-FWT: bez postolja, beli
Napomena: FlexStand se može ukloniti
Panel
Tip IPS
Pozadinsko osvetljenje LED
Veličina 24,1″ (61,1 cm)
Rezolucija 1920 x 1200 (16:10 širina/visina)
Veličina vidljive slike (H x V) 518,4 x 324 mm
Razmak piksela (H x V) 0,270 x 0,270 mm
Gustina piksela 94 ppi
Prikaz boja 16,77 miliona
Uglovi gledanja (H / V, tipično) 178° / 178°
Osvetljenje (tipično) 350 cd/m2
Kontrast (tipično) 1000:1
Vreme odziva (tipično) 5 ms (siva-u-sivu)
Spektar boja (tipično) sRGB
Video signali
Ulazni terminali DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4), D-Sub mini 15 pin
Frekvencija digitalnog skeniranja (H / V) DisplayPort: 31 – 76 kHz / 59 – 61 Hz
HDMI: 31 – 76 kHz / 49 – 51 Hz, 59 – 61 Hz
DVI: 31 – 76 kHz / 59 – 61 Hz
Frekvencija analognog skeniranja (H / V) 31 – 81 kHz / 55 – 76 Hz
Sync formati Separate
Namenski softver
Uslužni program za kontrolu monitora Screen InStyle Podržano
Audio
Zvučnici 1,0 W + 1,0 W
Ulaz USB Type-C, DisplayPort, HDMI x 2
Izlaz Headphones (Stereo mini jack)
USB
Upstream USB 5Gbps: Type-B
Downstream USB 5Gbps: Type-A x 2
Napajanje
Ulazna snaga AC 100 – 240 V, 50 / 60 Hz
Tipična potrošnja energije 11 W
Maksimalna potrošnja energije 44 W
Režim uštede energije 0,5 W ili manje
Karakteristike i funkcije
Predefinisani režimi User1, User2, sRGB, Paper, Movie, DICOM
Automatska kontrola osvetljenosti Auto EcoView
OSD jezici Engleski, nemački, francuski, italijanski, japanski, pojednostavljeni kineski, španski, švedski, tradicionalni kineski
FIzičke specifikacije
Dimenzije (položeno, Š x V x D) 531 x 351,4 – 510,1 x 190 mm
Dimenzije (bez postolja, Š x V x D) 531 x 341,9 x 45,5 mm
Težina 5,7 kg
Težina (bez postolja) 3,7 kg
Opseg podešavanja visine 158,6 mm
Nagib 35° gore, 5° dole
Okretanje 344°
Pivot 90° (u smeru kazaljke na satu i obrnutno)
Razmak rupa (VESA Standard) 100 x 100 mm
Zahtevi okruženja
Radna temperatura 5 – 35°C
Radna vlažnost (relativna, bez kondenzacije) 20 – 80%
Sertifikati i standardi (Molimo kontaktirajte EIZO za najnovije informacije.) TCO Certified Generation 9, EPEAT 2018 (US), TUV/Ergonomics, TUV/Low blue light content, TUV/Flicker Free, TUV/GS, RCM, CE, UKCA, CB, cTUVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TUV/S, VCCI-B, PSE, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, EAC
Prateća oprema (može se razlikovati u zavisnosti od zemlje. Molimo kontaktirajte EIZO za detalje.)
Kablovi USB Type-C (2 m)
Ostalo AC naponski kabl (2 m), uputstvo za korišćenje, USB Type-A – USB Type-B kabl (2 m), poklopac kabla (EV2456), VESA montažni šraf x 4, CD-ROM (PDF uputstvo za korišćenje),
Garancija 5 godina

Bez svetlih podpiksela 6 meseci od datuma kupovine.

Dimenzionalni crtež
PDF

2 Sa trenutnom LCD/OLED tehnologijom, panel može da sadrži ograničen broj piksela koji nedostaju ili trepere.

5 Ako je monitor ostavljen neprekidno uključen tokom dužeg vremenskog perioda, mogu se pojaviti tamne mrlje ili ugorelosti. Da biste maksimalno produžili životni vek monitora, preporučujemo da se monitor povremeno isključuje.