Nova generacija profesionalnih skenra velikih formata

Bookeye® 5 V2 do A2+ formata skeniranje sa glavom odozgo (overhead scanner)

Pogledajte evoluciju porodice Bookeye® skenera za knjige sa glavom odozgo, koja seže od prvog skenera Bookeye iz 1997, do današnje pete generacije skenera velikih formata A3+ i A2+, brzi, efikasni i pristupačni

 

Bookeye® 5 V2 je potpuno redizajniran da bude više ekološki prihvatljiviji, ergonomski bolji i lakši za rukovanje od prethodnih Bookeye 4 modela. Bookeye® 5 V2 nudi maksimalnu efikasnost u celom procesu skeniranja. Njegov modularni koncept proizvoda omogućava jednostavnu nadogradnju sa Basic modela, na verziju Kioska ili verziju Professional, u zavisnosti od budžeta i potreba u poslu skeniranja.

Skener knjiga Bookeye® 5 V2 sada skenira brže i daje rezultate digitalnih slika najvišeg kvaliteta, istovremeno nudeći pametne nove funkcionalnost. Ovaj skener je pravo profesionalno tehnološko rešenje za profesionalnu digitalizaciju, a ne samo foto-senzor montiran na skupocenom okviru. Posebno je dizajniran i projektovan kao skener knjiga za samoposluživanje, formata 14% veće od A2 (460 X 620 mm), lak za korišćenje sa intuitivnim softverom koji je ugrađen u operativni sistem skenera.

Instalacija skenera je tako jednostavna, da ćete skenirati u roku od nekoliko minuta, nakon što ga izvadite iz kutije. Bookeye® 5 V2 je savršen za biblioteke, arhive, kancelarijski rad i bilo gde gde želite da skenirate ili kopirate.

 

Dostupna su tri modela ili paketa skenera za knjige: Basic, Kiosk i Professional

Osnovni model nudi identične funkcije i brzinu skeniranja kao i ostali paketi skenera, rezoluciju od 400 dpi u boji, uz najnižu moguću cenu.

Ovaj model skenera za knjige uključuje sve karakteristike osnovnog modela, plus aplikaciju Scan2Pad, za skeniranje i rad sa bilo kojim mobilnim uređajem, nožnom papučicom i pokrivenom potpunom garancijom na hardver i softver u periodu od 2 godine.

Ovaj model uključuje sve karakteristike Basic modela, ali ima veću optičku rezoluciju od 600 dpi i korisnički interfejs odličnog softvera za softvera, kako bi zadovoljio najviše standarde kvaliteta u radu sa digitalnim slikama. Takođe uključuje nožnu papučicu i pokrivenu potpunu garanciju od 2 godine.

21-inčni full HD multitouch ekran, omogućava operateru da kontroliše kvalitet slike i napravi mnogo modifikacija u pokretu. Dotaknite i prevucite prstom po ekranu osetljivom na dodir, na isti način na koji biste pametnim telefonom zumirali ili se pomerali tokom pregleda slike. Povežite drugi, opcioni ekran, da biste upravljali skenerom sa glavnim ekranom osetljivim na dodir i pregledali slike pomoću drugog ekrana. Funkcija Live Previev koristi drugu matričnu kameru za predstavljanje video prikaza uživo i položaja dokumenta pre skeniranja.

Postoje tri moguća položaja za pričvršćivanje ekrana osetljivog na dodir: pričvršćen na vrat skenera, pričvršćen na stranu skenera bliže prednjoj strani ili pričvršćen na stranu skenera bliže zadnjoj strani, gde možete usmeriti monitor u različitim stepenima i položajima. Takođe se može koristiti bez povezivanja na skener, samo ležeći pored skenera. Slika iznad prikazuje tri moguća položaja.

Po želji se na vrat skenera može montirati zasebni ekran za pregled, ako je glavni monitor osetljiv na dodir sa strane.

Jedinstveno magnetno povezano rešenje za držač knjige, omogućava korisnicima da digitalizuju knjige i dokumente veličine A2 +, tako što će ih postaviti na držač knjige za skeniranje na 180 ° ili u V-ležište, pod uglom od 120 °, za nežno, zaštitno rukovanje sa osetljivim izvornim dokumentima i drugim materijalima. Dve strane postolja su magnetno povezane, tako da se preklop knjige lako pomera u samom centru, što daje optimalne rezultate skeniranja.

Rad u tamnom režimu, nova opcija kod Bookeye® 5 V2 skenera za knjige, poboljšava kvalitet skeniranja kroz manje refleksije svetlosti i poboljšava rad smanjujući naprezanje očiju.

Višejezični rad (ubrzo i na srpskom jeziku), sa preko 20 jezika na raspolaganju za jedinstvene Scan2Net i ScanVizard korisničke softvere koji se isporučuju uz skener. Prilagodite interfejse u skladu sa normama i standardima korporativnog identiteta.

Laserska korekcija preklopa knjiga efikasno smanjuje dosadne senke i distorzije u sredini skenirane slike knjige, kada operatori skeniraju debele povezane dokumente, što rezultira besprekorno savršenom skeniranom slikom.

Bookeye® 5 V2 Kiosk sa opcijom Scan2Pad®

Bookeye® 5 V2 Kiosk je proširena verzija skenera Bookeye® 5 V2 Basic i uključuje funkciju Scan2Pad, koja omogućava bežično povezivanje Bookeye® 5 V2 Kiosk direktno na mobilne uređaje poput iPada i Android tableta. Upravljajte skenerom direktno sa svog mobilnog uređaja, a skenirane slike su odmah dostupne kao PDF ili JPEG datoteke. Automatsko prepoznavanje veličine izvornog materijala, boja, sivih tonova i bitonalnog skeniranja, svi sa rezultatima visokog kvaliteta slike, samo su neke od karakteristika Bookeye® 5 V2 Kiosk skenera za knjige.

Bookeye® 5 V2 Kiosk može da računa za vas!

 

Bookeye® 5 V2 Professional sa rezolucijom od 600 dpi + softver za skeniranje

Bookeye® 5 V2 Professional proširuje osnovni model na rezoluciju od 600 dpi, za projekte i aplikacije koji zahtevaju najkvalitetnije rezultate slike. Dodatni softveri koji se isporučuju uz ovaj model, omogućuju jednostavnu integraciju složenih radnih tokova, koristeći jedno od mnogih dostupnih softverskih rješenja, poput BatchScanVizard ili BCS2.