Prenosivi skener za knjige sa glavom odozgo firme ELOAM BS2000P sa CMOS senzorom za slike od 18MP i opcijom digitalizacije dokumenata A2 i A3 formata.

Ugrađene funkcije skenera:

  • Tehologija kreiranja slike ravnanjem krivih stranica knjige
  • Patentiran anti-reflektujući dizajn skenera
  • Tehnologija automatskog skeniranja

 

  • Integrisana tehnologija opsecanja slike (Auto Crop)
  • Idealan za ulaz u Dokument Menadžment Sisteme
  • Omogućena softerska funkacija OCR-a za Sprsku latinicu i ćirilicu
Savremeno kancelarijsko poslovanje se sve više približava radu sa što manje papira, elektronskom čitanju knjiga, elektronskom kopiranju fajlova, digitalnom arhiviranju dokumenata, publikacija itd. Ovakve metode omogućavaju čuvanje originalnih papirnih dokumenata sa jedne strane, a sa druge strane, lakom pronalaženju, čitanju i poboljšanju efikasnosti u radu sa različitim vrstama i veličinama dokumenata. Preporučujemo vam da koristite skener BS2000P koji pomaže digitalizaciju papirnih dokumenata, profesionalno skeniranje knjiga, časopisa i dokumenata u povezu bez potrebe da knjige raskoričavate ili dokumenta razdvajate na pojedinačne strane da biste osigurali celovitost datoteka. Kod ovog modela skenera okretaćete stranice prilikom digitalizacije, kao kada čitate knjigu. Operacija je jednostavna i brza, a efekat skeniranja je jasan i ravan.
ELOAM BS2000P skener poseduje anti-reflektujući dizajn svetlosti, koji može efikasno da reši svetle tačke formirane refleksijom i reši problem reflektujućih površina izazvanih skeniranjem časopisa, plastificiranih sjajnih papira sa i sjajnih knjiga. Skenirajte do A3 formata, sa 18 megapiksela HD CMOS senzorom, za veću oštrinu kvaliteta slike, realno prikazujući svaki detalj dokumenata.
BS2000P dolazi sa 5-inčnim HD LCD ekranom za brzi pregled snimka. Opremljen je ručnim dugmetom i nožnom papučicom radi lakšeg i bržeg skeniranja dokumenata. Kada se zakrivljene stranice knjige skeniraju, one se automatski isprave na osnovu inteligentnog algoritma, automatski se dele na dve stranice, sa leve i desne strane, a prsti se automatski uklanjaju. Rezultat skeniranja je čist i jasan, gde će vam biti omogućeno da digitalizujete knjige, časopise i sva uvezana dokumenta, bez potrebe da ih raskoričavate ili rastavljate.

Bočna svetla ravnomerno pokrivju površinu celog dokument, što omogućava uravnoteženo skeniranje dokumenta, dok svetlo eliminiše odsjaj sa sjajnih stranica, kao što su sertifikati, časopisi i laminirani dokumenti.

Višestruki režimi rada

Fleksibilne funkcionalnosti skenera za sve vaše projekte i metode rada. Skener poseduje dugme za snimanje rukom, ima nožnu papučicu sa snimanje i softversko dugme za pokretanje skeniranja.