INTERAKTIVNI KIOSK OSETLJIV NA DODIR

Dizajniran sa ergonomskom spoljašnošću, ovaj napredni displej nudi besprekorno i intuitivno korisničko iskustvo.

Sa svojim interaktivnim režimom dodira, korisnici lako mogu da komuniciraju sa uređajem, stvarajući zanimljivo i interaktivno okruženje. Ono što ovaj Interaktivni digitalni displej izdvaja je njegova kompatibilnost sa većinom multimedijalnih softvera trećih strana.

Zasnovan na Windows sistemu (opciono Android), osigurava glatku integraciju sa različitim aplikacijama i softverom, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost u upravljanju i prilagođavanju sadržaja na displeju. Mogućnost izbora Full HD ili 4K rezolucije za bolji kvalitet prikaza.

📄 Preuzmite brošuru

Unapredite mogućnosti komunikacije i angažovanja vašeg poslovnog okruženja, sa stručno dizajniranim interaktivnim digitalnim displejem

Monitor kombinuje PCAP tehnologiju ekrana osetljivog na dodir sa modernim kioskom. Ovo sve u jednom kiosku savršeno kombinuje funkcionalnost sa stilski dizajniranom jedinicom. Ekran osetljiv na dodir podseća na džinovski tablet i ima zaštitu od kaljenog stakla od ivice do ivice sa aluminijumskim okvirom. Može se koristiti u pejzažnoj i portretnoj orijentaciji.

Dizajniran za komercijalne aplikacije, može da radi 24/7 i ima životni vek od preko 50.000 sati neprekidnog korišćenja. Ergonomski dizajniran tako da je savršene visine kako bi korisnici mogli da ga koriste dok stoje, kiosk ima ugrađeni računar tako da je prikazivanje sopstvenog otpremljenog sadržaja jednostavno.

Savršen za reklame

Tokom radnog režima, deluje kao virtuelni asistent, vođenjem i postavljanjem pitanja kupcima kako bi unapredio njihovo iskustvo. Kupci se mogu lako kretati kroz menije, istraživati informacije o proizvodima ili čak direktno naručiti sa displeja. Sa svojim inteligentnim sposobnostima, besprekorno se integriše u vaše poslovne operacije. Kada je u režimu mirovanja, Interaktivni digitalni displej postaje efikasno marketinško sredstvo. Prikazuju se upečatljive reklame, privlačeći pažnju prolaznika i pozivajući ih na interakciju.

Do 10 dodirnih tačaka istovremeno

Ekran poseduje Multitouch funkcionalnost, odnosno prepoznaje 10 istovremenih dodira. Ovo omogućava jednostavnost i lakoću upravljanja.

Lako povezivanje drugih uređaja

Portovi se nalaze sa strane monitora i omogućavaju povezivanje raznih uređaja putem LAN, HDMI, VGA, Audio, Mic i USB ulaza.

Uz kiosk dolaze dve WiFi antene.

Mogućnost izbora operativnog sistema

Kiosk je zasnovan na Windows operativnom sistemu što osigurava glatku integraciju sa različitim aplikacijama i softverom. Ukoliko želite postoji mogućnost ugradnje Android OS-a. Kiosk vam pruža fleksibilnost i praktičnost u upravljanju i prilagođavanju sadržaja na displeju.

Mogućnost izbora procesora, RAM-a i skladištenja

Uz Windows OS, možete izabrati Intel i3, i5 ili i7 procesor, 4, 8 ili 16 GB RAM-a i 128, 256, 512 GB ili čak 1TB skladištnog prostora.

Kada je u pitanju Android OS, moguće konfiguracije su: 2, 3 ili 4 GB RAM-a i 8, 16 ili 32 GB skladištnog prostora

Mogućnost izbora veličine monitora

Izaberite veličinu ekrana koja vam najviše odgovara, mogućnosti su: 32, 43 ili 55 inča.

Specifikacije
Namena Unutrašnje prostorije, Oglašavanje (reklamiranje)
Boja Crna / Bela
Veličina panela 32/43/55 inča
Dostupni mediji Tehnički crteži, Fotografije, video i zvučni zapisi, digitalne slike, EDA/CAD modeli
Upotreba Oglašavanje, prodavnice, tržni centri, restorani, hoteli, izložbeni prostor, biblioteke, arhivi, muzeji, aerodrom, metro, obrazovanje, medicina
Funkcija SDK (Softverski razvojni kit)
Razmak piksela 6mm, 6mm
Specifikacija Kiosk (info kiosk)
Naziv proizvoda Digitalni displej na stalku
Upotreba Unutrašnji HD displej
Funkcija displeja Video, Slika, Grafika, Tekstualne poruke
Osetljivost na dodir Kapacitivna funkcija dodira do 10 tačaka istovremeno
Ekran TFT LCD (rezolucija: Full HD ili 4K opciono)
Osvetljenje WLED 450cd/m2
Procesor WIndows OS: Intel i3/i5/i7 procesor 4 generacije
Skladištenje WIndows OS: 128/256/512 GB/1TB SSD

Android OS: 8/16/32 GB

RAM Windows OS: 4/8/16 GB

Android OS: 2/3/4 GB

Konekcije 2 X USB 2.0, 4 X USB 3.0, HDMI, VGA, RJ45, Audio, Mic, WiFi
Mreža 1 Gbps mrežna konekcija (RJ45)
WiFi Integrisana Wifi konekcija
Zvučna karta Integrisana zvučna kartica, 2x5W
Garancija 2 godine
Montaža Stojeći info kiosk
Sertifikati CE, ROHS, FCC
Operativni sistem Android / Windows 7/8/10/11