VIISAN S21 20,1 Megapixel

Dokument skener velikog A2 formata

S21 je savršena kamera za dokumente velikog formata A2, idealna za skeniranje časopisa, rukopisa, novina i mapa velikog formata. Sa ugrađenim senzorom slike visoke rezolucije od 20,1 MP, S21 omogućava snimanje knjiga, dokumenata, vizitkarta, 3D objekata i snimanje video zapisa. Sa ugrađenom OCR funkcijom možete pretvoriti sve tekstualne skenirane datoteke u PDF ili Vord/Excel/ePub/Tkt datoteke koje se mogu uređivati. Uz ove sjajne funkcije, možete koristiti priloženi softver za skeniranje VISAN sa ovim pametnim uređajem da biste postigli odlične rezultate dok skenirate knjige. Na primer, može automatski digitalno izravnati zakrivljene stranice, izbrisati prste sa skeniranih fotografija, popravljati oštećene ivice dokumenata, rotirati stranice na osnovu orijentacije teksta i automatski deliti dvostruku stranicu na zasebne slike.

20.1MP   A2 Size  Book Scan_  TWAIN  USB2.0

Imate priliku da u ovom videu vidite kako sjajni S21 skener funkcioniše, koliko ga je jednostavno povezati sa računarom i još lakše koristiti. Ono što ga izdvaja u odnosu na svu drugu konkurenciju je visok stepen osetljivosti CMOS senzora, od čak 27 megapiksela, i visok stepen mobilnosti i mala površina zauzimanja prostora na radnoj površini. Jednostavno ga je spakovati i poneti sa sobom za rad na terenu.

Detekcija okretanja stranice

Skenirajte knjigu koristeći detekciju okretanja stranice, koja automatski pokreće skeniranje kada se otkrije da se stranica okrene. To je veoma korisna funkcija i bez rastavljanja knjige, kada skenirate više stranica u knjizi neprekidno.

Tehnologija izravnavanja zakrivljenih strana

Automatsko izravnavanje uvijenih stranica i briše slike prstiju, pročišćava pozadinu i automatski ih deli na dve stranice.

Odličan kvalitet skeniranja

S21 je opremljen senzorom slike visoke rezolucije koji vam omogućava da snimite najlepše detalje, maks. do 23MP.

Moćno OCR prepoznavanje

Ugrađena funkcija optičkog prepoznavanja znakova (OCR) omogućava vam da konvertujete skenirane slike u PDF formate koji se mogu pretraživati i uređivati Word, Excel i Tekst formate, podržava više od 130 različitih jezika.

Inteligentni softver za skeniranje

Softver za skeniranje VIISAN OfficeCam ima intuitivan operativni korisnički interfejs sa ugrađenim mnoštvom funkcija za obradu slika, omogućava pravljenje snimaka, skeniranje dokumenata ili knjiga u JPEG datoteku i njihovo pretvaranje u PDF formate koji se mogu pretraživati ili uređivati Word, Excel, Tekst formate sa svojim ugrađenim OCR, takođe koristite ovaj softver za prepoznavanje bar kodova i generisanje MP3 audio datoteke sa funkcijom Text-To-Speech.

Poboljšajte svoje iskustvo skeniranja uz naprednu obradu slike

Automatsko izrezivanje i uklanjanje iskosa
Automatsko izrezivanje i uklanjanje iskosa za skeniranje dokumenata

 

 

 

Pozadinsko prečišćavanje
Automatski poboljšava tekst i smanjuje senku dokumenta sa pročišćenom pozadinom

 

 

Automatska orijentacija teksta
Automatski rotirati stranicu na osnovu orijentacije teksta

Poboljšana boja
Funkcija poboljšane boje pomaže da se poboljša kvalitet skenirane slike

 

 

Uklanjanje rupa za bušenje
Uklonite rupe oko ivica originala

Automatsko punjenje ivica
Automatski popunjava do ivice oštećenog dokumenta sa očišćenom pozadinom

Dodajte vodeni žig
Dodajte vodeni žig za vaše važne dokumente

Obostrano spajanje
Skenirajte obe strane Biz kartice i spojite ih

Prepoznavanje barkoda
Korišćenjem ugrađene funkcije za prepoznavanje bar kodova, ovaj skener dokumenata se može koristiti kao čitač bar kodova. Omogućava prepoznavanje bar kodova ili QR kodova i izlaz rezultata u Excel format datoteke.

Koristi funkciju vizuelizatora
Sa inovativnom funkcijom vizualizatora, možete lakše da projektujete ekran svog laptopa na TV sa velikim ekranom koristeći funkciju vizuelizatora da predstavite svoje radove tokom sastanka.

Delovi skenera.