Micritek LS-3800 flatbed skener A1 formata

A1 skener velikog formata za štampu, reprodukciju, digitalno arhiviranje

Microtek-ov LS-3800 je skener ravnog i velikog formata koji podržava površinu skeniranja do 93,98 cm x 60,96 cm, formate veće od DIN A1 i savršen je za skeniranje velikih dokumenata, poput plakata u boji, arhitektonskih crteža, industrijskih i građevinskih crteža. Štaviše, on takođe može skenirati odeću, tekstil, viseće karte, uvezane knjige, krhke materijale, likovnu umetnost i druge izuzetne originale. LS-3800 ima CCD uređaj u boji s optičkom rezolucijom od 800 dpi, što osigurava superiorne performanse snimanja. Dvosmerni LED izvor svetla savršen je za skeniranje predmeta s jednakim ili neravnim površinama. Takođe, može se odmah uključiti i ne treba mu vremena za zagrevanje. Korisnici samo treba da stave originale za skeniranje na staklenu površinu i tada mogu lako da dobiju jasne slike.

  • Položeni dizajn skenera za mnoštvo vrsta dokumenta i predmeta
  • Prednosti dvostrukog podesivog LED izvora svetlosti
  • Dubina polja 10 mm
  • Pogodni točkići za lako kretanje i položaj u mestu
  • Opcionalni paketi softvera udovoljavaju različitim zahtevima
Položeni dizajn skenera za mnoštvo vrsta dokumenta i predmeta

Zbog položenog dizajna skenera LS-3800 je savršen za skeniranje velikih ili debelih papira, krhkih materijala, odeće, tekstila, visećih karata, vezanih knjiga i drugih materijala.

Prednosti dvostrukog podesivog LED izvora svetlosti

Skeniranje sa duplim izvorom svetlosti može smanjiti senke koje stvaraju nabori papira. Sa druge strane, skeniranje sa jednim izvorom svetlosti može omogućiti živopisan, stereoskopski izgled slike. LED izvor svetlosti može se uključiti momentalno i bez zagrevanja.

Dubina polja 10 mm

Dubina polja (DOF) za LS-3800 iznosi do 10 mm, što je korisno za korisnike da skeniraju teške ili debele predmete sa naizgled konkavno-konveksnim uzorcima, poput uljanih slika ili skulptura, a skenirane slike i dalje održavaju živopisne i realistične.

Pogodni točkići za lako kretanje i položaj u mestu

Opremljen sa četiri tokića za nivelisanje na dnu, LS-3800 se može lako pomerati u zatvorenim prostorima. Oni su takođe korisni za instaliranje ili podešavanje mašine. Štaviše, korisnicima donose pogodnosti prilikom skeniranja posebnih predmeta ili čišćenja mašine.

 

Opcionalni paketi softvera udovoljavaju različitim zahtevima

Ovaj je softver dizajniran isključivo za one koji žele snimiti slike velikih dimenzija. ScanWizard Graph sadrži mnoštvo moćnih i profesionalnih alata za skeniranje i korekciju slika koji su idealni za reklamiranje, štampanje, grafičko oblikovanje, institute za upravljanje bibliotekama, obradu slika, arhitekturu i građevinarstvo.

Ovaj softver je specijalno dizajniran za digitalni tekstil i štampanje, nudeći mnoge funkcije za poboljšanje slike, kao što su izglađivanje teksture, izoštravanje svetlosti i poboljšanje detalja. ScanWizard DTG je dobar za upotrebu na štampanju digitalnih uzoraka u tekstilnoj, štamparskoj i modnoj industriji.

Ovaj softver je dizajniran posebno za snimanje stereograma. Opremljen je podesivim dvosmernim LED svetlosnim izvorom koji može menjati efekte projektovanih svetala na osnovu različitih potreba, što je korisno za snimanje živopisnih i realističnih materijala ili stereoskopskih slika. ScanWizard Cubi je savršen za upotrebu u proizvodnji i obradi slike.

Br.StavkaDetalji
1Ime proizvodaLS-3800
2Tip skeneraPoloženi skener A1 velikog formata
3Tip senzora slike Color Line CCD
4Rezolucija800
5Izvor svetlostiLED
6Zona skeniranja940 mm x 610 mm(37“ × 24”)
7Brzina skeniranja30 sek @ 200 dpi, A1 u boji
8Dubina bit-a48-bit ulazno /24-bit izlazno
9Veličina papira> A1
Min: 2.75" x 3.149" (70 x 80 mm)
10Povezanost
Hi-Speed USB 2.0
11Podržane vrste datoteka
TIFF, BMP, JPEG, JPEG2000, PDF, etc.
12Podržani operativni sistemi Windows 7 / 8 / 10 (x64 & x86)
13Dimenzije (D x Š x V) 1330 x 870 x 880 mm (bez poklopca)
14Težina379 lbs. (172 kg)
15Izvor napajanjaAC 100V - 240V, 47 - 63, HzMax. 1.7A(ulazno)
16Zahtevi PC sistema CD-ROM drajv (za instalaciju softvera)
Ekran u boji sa mogućnošću 24-bitnog izlaza u boji
8 GB RAM ili više
Intel Core i5 Processor sa3.0 GHz PC ili više sa Hi-speed USB (USB 2.0) port-om
Microsoft Windows 7 / 8/ 10 (x64 & x86)
17Uključeni softveriScanWizard Graph/ DTG/ Cubi