Kontrolišite boje, kontrolišite kvalitet onoga što vidite

EIZO program profesionalnih monitora

Multitouch vam omogućava da povučete, priklještite, okrenete i sl. laganim pritiscima vaših prstiju, što interakciju vaših dodira čini prijatnom i jednostavnom prezentovanju digitalnih sadržaja.

Vaši skenirani sadržaji u novoj digitalnoj dimenziji

Interaktivni Kiosk osetljiv na dodir

Specijalni ekran sa proizvedenim slojem koji osetljiv na dodir, za pregled digitalnih sadržaja koji posetioci mogu da prelistavaju, pregledaju video i zvučne zapise u direktnoj vezi sa internetom

Digitalni sadržaji u novoj dimenziji vašim čitaocima

Transparentna prezentaciona vitrina

Ova vitrina sa providnim ekranom je uvek spremna da ispriča vašu priču i da poveća opipljivost proizvoda sa slojevima digitalnih informacija. Dizajnirana je za privlačenje pažnje, ostavljajući dugotrajan utisak na sve koji su u njenoj blizini.

Touch Screen Table

Interaktivni sto na dodir

Predstavljamo Vam pametni Touch Table prilagođeni gaming sto osmišljen da podigne vaše iskustvo igranja igara na sledeći nivo.Veličina: 10,1 / 21,5 / 32 / 43 / 55 / 65 inča
 

Digital Signage Kiosk

Pametni digitalni displej

Revolucionarno reklamno rešenje koje će transformisati vaše poslovne promocije. Sa svojim elegantnim dizajnom, debljine samo 20mm, ovaj napredni displej garantuje da će vaše reklame biti prikazane u izvanrednoj jasnoći, privlačeći pažnju vaše ciljne publike.

Rotating Digital Signage Kiosk

Rotirajući pametni displej

Ovo napredno rešenje za reklamiranje dizajnirano je za preduzeća koja žele pojačati uticaj svojih reklama. Sa rasponom veličina ekrana od 32 do 65 inča, možete izabrati savršeno rešenje za vaš prostor. Sa 2K i 4K ekranima, naš rotirajući pametni digitalni displej osigurava da će vaše reklame privući pažnju sa izvanrednom vizualnom jasnoćom.