ELOAM S1800A2 Izuzetno lagan i prenosiv skener. 18 Mega Piksela CMOS senzor skener sa glavom odozgo (overhead). Maksimalna veličina dokument do A2 formata.

Nigde na tržištu nećete moći da pronađete povoljniji dokument skener koji će vam omogućiti da digitalizujete toliko različitih veličina dokumenata počev od A6, A5, A4, A3, pa do maksimalnog A2 formata. Njegovi CMOS senzori kreiraće digitalnu sliku od 18 miliona piksela visoke definicije (18 Mega piksela ili 4896*3672) u boji, za samo 1 sekundu. Sa višejezičnim OCR-om i veličinom od A2 formata, automatskom korekcijom nagiba, kombinacijom prednje i zadnje strane i mnogim drugim praktičnim funkcijama. Nijedan skener A2 formata na tržištu se neće tako lako uklopiti kao S1800A2 u radno okruženje, zauzimajući izuzetno mali prostor vašeg radnog stola.

Skenirajte knjige, časopise, novine, zadatke, dokumente, ugovore i još mnogo toga. Ostvarite kancelariju bez papira i uređujte svoj digitalni sadržaj bez oštećenja originala koje obrađujete.

1. OCR skeniranje gde može izdvojiti skenirani sadržaj i pretvoriti ga u word/eksecl/txt format za pisanje. Podržava Srpski jezik u ćiriličom i latiničnom pismu, kao i 182 drugih jezika.
2. Osnovne funkcije skeniranja omogućavaju da vaše slike možete direktno skenirati u formatima —TIF/JPG/PDF/JIF/TGA/PCKS/RAS/BMP/PNG.
3. Rad sa velikim A2 formatom i sa 18 miliona piksela visoke definicije, kako bi se zadovoljile različite potrebe kvaliteta.

Skener se povezuje sa PC-om putem USB konekcije i  omogućava rad sa saoftverom za upravljanje skenerom i slikama.

eloam® S1800A2

Izuzetno kvalitetna višeslojna sočiva svoju jasno definasnu projekciju, pomoću precizog Auto fokusa, šalju na HD CMOS senzor velike rezolucije od 18 miliona piksela, kreirajući snimke izuzetno jasnih definicija. Omogućena su i manuelna podešavanje fokusa optike u zavisnosti od veličine dokumenta koga skenirate. Glava skenera koja stoji iznad dokumenta, korisniku će omogućiti pored HD CMOS senzora i prikaz površine koja se skenira putem direktne video projekcije, na monitor računara i to u AVI ili WMV video formatu. Pored prirodnog ambijentalnog osvetljenja, tokom skeniranja korsnik može da upotrebi i ugrađeno LED osvetljenje, za što bolji kvalitet.

Podešavanje vremenskog skeniranja

Softversko rešenje koje dolazi uz skener prilično je intuitivno sa mnoštvo korisnih funkcija, u kojima se nalazi i opcija podešavanja vremenskog okidanja ili snimanja. Ova opcija automatskog skeniranja, nakon podešavanja vremenskog intervala, će u značajnoj meri pomoći operateru da za kratko vreme digitalizuje na brz i jednostavan način velike količine dokumenata.

 

Izuzetno brz, skener će vam omogućiti da skenirate onoliko brzo koliko možete da uskladite radnje okretanja i pritiskanja dugmeta na softveru. 1 sken dobićete za 1 sekundu, u boji u formatu koji vam odgovara (JPG, PDF itd.)

Video zapisi na skeneru

Skener poseduje funkciju kreiranja video zapisa gde ća vam biti omogućeno da snimite bilo koje operacije, demonstracije za prikaz u realnom vremenu koje se primenjuju u koracima laboratorijskih aktivnosti, video zapisi proizvoda ili razne druge demonstracije u AVI ili WMV video formatu.

Obrada i uređivanje slike

Softver koga ćete dobiti uz skener poseduje pametne funkcije za uređivanje slika kao što su: sečenje slike, rotiranje, dodavanje karaktera, podešavanje zasićenosti, kontrasta, rotacije i binarizaciju.