e-Image Data industrijski lider u mikrografskoj opremi

e-Image Data je u mikrografskom poslu od 1989. Danas je ova firma lider u projektovanju, proizvodnji, marketingu, prodaji i distribuciji mikrografske opreme. Njihovi proizvodi su proizvedeni pod brendom ScanPro®, koji se distribuiraju širom sveta kupcima koji koriste mikrofilm. ScanPro® oprema je modularna, izdržljiva i dizajnirana da zadovolji širok spektar mikrografskih oblika uključujući fiševe, džekete, 16 mm i 35 mm filmove u rolni, M ketridž filmove, ultra fiševe, microbooks, micro opaques, kao i apreturne kartice. ScanPro® proizvodi su kompaktni, sa konkurentnom cenom i širokim spektrom korisnika počev od bibliotekara, istraživača i drugih korporacija širom sveta.

Njihova patentirana tehnologija omogućava širok spektar karakteristika i funkcija u radu sa mikrofilmom, kao što su WORD-Search (pretrga skeniranig mikrofilma po rečima), Touch-Screen technology (urađena priprema za ekrane osetljive na dodir), live image editing (pregled slika u realnom vremenu), REMOTE-Access (pristup funkcijama i servisu uređaja putem interneta), Word linking to secondary data bases (povezivanje skeniranih reči teksta sa drugim bazama), OCR using the ABBYY® fine reader engine (opcija koja je preferirana od strane istraživača i genologa za brzinu pretrage i preciznost), CLOUD-storage (čuvanje podataka na udaljenim diskovima i lokacijama u oblaku), FOCUS-Lock (vaša mikrofilmska slika se automatski fokusira), i AUTO-Scan® Pro high speed automatic scanning (automatsko skeniranje mikrofilmova u rolni sa brzinom od 50 slika u minuti).

Visoka preciznost uređaja i softvera, digitalno mikro pozicioniranje filmova u rolni se smatraju najboljim rešenjem u mikrografskoj industriji. ScanPro® mikrofillmski skeneri su jednostavni za korišćenje, tihi u bibliotekama i obezbeđuju pouzdan rad u poslovima za javnu upotrebu.

Pogledajte asortiman ScanPro mikrofilmskih skenera sa različitim funkcijama, namenama i različitim cenama

ScanPro® All in One™

ScanPro® All in One™

Dobrodošli u revoluciju mikrofilma! Sa nagrađivanim ScanPro® All-In-One™ možete lako da čitate, skenirate, štampate i pretvarate slike sa mikrofilmova u digitalni oblik, sa izuzetnom brzinom i preciznošću, štedeći vreme i novac. Svi trenutni modeli ScanPro (uključuju ScanPro i9300, ScanPro 3000 i ScanPro 2200) mogu se isporučiti iz fabrike kao All-In-One skener za mikrofilmove u rolni, ali i za mikrofiševe i mikrodžekete. 

ScanPro 3500 All in One

ScanPro 3500 All in One

ScanPro 3000 Sve u jednom, je zapravo univerzalan model mikrofilmskog skenera koji će zadovoljiti sve zahteve automatizacije skeniranja, kako filmova u rolni tako i automatizacije skeniranja mikrofiševa. Velika oštrina i visok kvalitet skenova sa mikrofilmova se dobija putem 26 megapixela rezolucije njegove kamere

ScanPro 2500 All in One™

ScanPro® 2500 All in One

Svestrani ScanPro 2200® All-In-One™ je po potrebi čitač, štampač, skener, za istraživanje i konverziju mikrofilmova u rolni, mikrofiševa i mikrodžeketa u digitalne slike koje ćete koristiti na vašem računaru.

ScanPro i9500 All in One

ScanPro i9500 All in One

ScanPro i9300 Sve u jednom je zapravo univerzalan model mikrofilmskog skenera koji će zadovoljiti sve zahteve automatizacije pretrage putem 3 nivoa blipova, automatizacije skeniranja, kako filmova u rolni tako i mikrofiševa.