VIISAN VF3240 Flatbed skener do A3 formata

A3 Skeniranje sa ravnom pločom A3 formata
Visoke performanse, velike brzine!

Skener A3 formata VF3240 sa ravnom pločom, dizajniran je bez okvira i uskih ivica, čime je omogućeno skeniranje velikih dokumenata, foto albuma, knjiga, časopisa i debelih predmeta. Skener vam omogućava da efikasno radite sa četiri dugmeta na panelu koja omogućavaju skeniranje, slanje e-pošte, štampanje, pa čak i kreiranje PDF-a sa jednom ili više stranica. Sve u tren. Flatbed skener VF3240 nudi najveću brzinu skeniranja od 4 sekunde (200 tpi, boja, A3 veličine). Takođe obezbeđuje maksimalnu optičku rezoluciju od 2400 X 2400 dpi koja pruža 48-bit dubinu boja živopisne slike i mnogo više detalja gradicije boja.
Osim toga, skener VF3240 se isporučuje sa moćnim softverskim paketom koji proizvodi prelepe skenirane slike sa svojim pametnim algoritmom za obradu slike i pomaže u organizovanju skeniranih podataka.

 

A3 Size  TWAIN  WIA  MacOSX ICA_RE  ENERGY STAR

U ovom videu možete pogledati da sjajna serija VF3240 ravnih skenera velikog formata A3, ima dizajn bez okvira i uskih ivica koji omogućava skeniranje umetničkih dela, fotografija, albuma, slika, knjiga, časopisa, novina, CAD crteža i drugih velikih dokumenata. Idealan je za školske projekte, poslovni rad, digitalni grafički dizajn i digitalno izdavaštvo.

Dizajniran za profesionalce

Visok kvalitet skenera VF3240 velikog formata A3, dizajniran je za digitalizaciju umetničkih dela, fotografija, slikarskih albuma, knjiga, časopisa, novina, CAD crteža i drugih dokumenata do veličine 304 x 426 mm. Idealan je za školske projekte, poslovni rad, grafički dizajn i digitalni izdavački rad.

Izuzetni kvalitet skeniranja

Skener VF3240 je opremljen sa CIS senzorom za skeniranje, sa visokim rezolucijom. Omogućava maksimalnu optičku rezoluciju od 2400 x 2400 DPI da bi se postiglo savršeno optimizovano skeniranje koje stvara izuzetne digitalne slike i dokumenta.

Velika brzina skeniranja veličine A3

Skenru VF3120 sa ravnom pločom je potrebno samo 8 sekundi za A3 format, 200 dpi, za skeniranje u boji 24 bit.

Pogodna funkcija automatskog skeniranja

Otkrivanjem senzora poklopca, ova funkcija omogućava skeneru da automatski skenira kada je poklopac zatvoren. Poboljšava efikasnost i brzinu kontinuiranog procesa digitalizacije dokumenata i slika.

Jedinstveni dizajn bez okvira i uskih graničnika

Jedinstveni dizajn ploče bez okvira i ultra tanke ivice VF serije skenera olakšava izvlačenje skeniranih objekata nakon snimanja. Prilikom skeniranja knjiga sa debelim povezom, omogućava knjigama da se polože ravno uz površinu ploče, što eliminiše senku na hrbatu knjige tokom skeniranja.

LED tehnologija izvora svetlosti ne zahteva vreme zagrevanja lampi!

Serija ravnih skenera velikog formata VF A3 koristi LED izvor svetlosti i ispunjava standarde ENERGY STAR, čime se ostvaruje brže skeniranje i ušteda energije. Nije potrebno vreme zagrevanja lampi i nije uključena živa. LED tehnologija je prihvatljivija za životnu sredinu za razliku od tradicionalnih fluorescentnih sijalica sa hladnom katodom.

Pogodno i automatsko opsecanje više slika

Potpuno novi „ViiScan“ napredni softver za skeniranje omogućava automatsko skeniranje, uklanjanje i isecanje više fotografija, a zatim njihovo pojedinačno čuvanje. Ovo značajno pojednostavljuje proces skeniranja.

Jednostavne operacije

VF serija je u paketu sa ekskluzivnim softverom za skeniranje „Event Utiliti“ koji uključuje napredne funkcije kao što su skeniranje u fasciklu / PDF / e-poštu / štampanje, kreiranje OCR teksta ili otvaranje skenova pomoću određene aplikacije. Može lako da prilagodi vaše zadatke skeniranja na osnovu vaših zahteva i potreba za različiteim vrstama digitalnih dokumenata.

Podržava više drajvera.

Kompatibilan sa Windows (TWAIN), Windows (WIA), MacOS (ICA), Linux (XSANE)

Pametna obrada slike

Softver za skeniranje serije VF skenera integriše mnoge moćne funkcije za poboljšanje slike koje proizvode prelepe obrađene digitalne objekte i pomažu u organizovanju podataka, kao što su stare fotografije, slike, vozačke dozvole, vizit karte, časopisi, knjige i drugi dokumenti.

Funkcija uklanjanja prašine može ukloniti prašinu ili ogrebotine bez uticaja na kompoziciju slike.

Descreening pomaže da se smanji više uzoraka u časopisima, novinama ili drugim štampanim materijalima.

Rstaruacija boja pomaže da se vrati izgubljeni koloritt na slikama i čini da slike ponovo izgledaju kao nove.

Meka maska kao funkcija pomaže da se jasnije istaknu ivice na slici za ukupno oštriju sliku.

Funkcija Automatski nivo pomaže da se automatski podešavaju boja i kontrast skenirane slike, na osnovu senki, srednjih tonova i svetlih delova koje pronađe softver.

Uklanjanje bušenih rupa kao funkcija uklanja bušene rupe okruglog oblika oko ivica dokumenta. Rupe oko ivica se zamenjuju bojom koja je najbliža rupama na dokumentu.

Funkcija De-noise ili uklanjanje šumova nželjenih tačaka na skeniranom dokumentu, pomaže da se uklone male tačke ili mrlje koje se pojavljuju u pozadini skeniranog dokumenta

Funkcija Color Dropout omogućava neutralisanje jedne boje (crvenu, zelenu ili plavu), a iz skeniranih dokumenata i zadržava crne tekstove.

Funkcija Korekcija ivica popunjava ivice koje nedostaju bojom koja odgovara slici. Takođe dodaje bele ili crne ivice na ivice skeniranih dokumenata koja su oštećena.

Funkcija Poboljšanje teksta ostvaruje kontrast između teksta i pozadine radi bolje čitljivosti.

Izglađivanje boje pozadine

Funkcija za izglađivanje pozadine omogućava izglađivanje ili uklanjanje boje pozadine kako bi sadržaj bio uočljiviji. Ova funkcija je posebno korisna za dokumente sa oblicima u boji kao što su fakture ili priznanice.

Ispunite sve vaše potrebe za digitalizacijom

1. Profesionalna fotografija
Kao profesionalcu, potreban vam je skener visoke rezolucije koji je jednostavan za korišćenje da biste se nosili sa zahtevima profesionalnog skeniranja velikog obima i grafike, kao što su fotografije, grafička dela i druge reprodukcije dokumenata velikog formata ili časopisi i kolekcije knjiga, itd.

2. Novine
Kada su novine u pitanju, najbolji način da ih sačuvate jeste da ih digitalizujete. Novinski papir je veoma nestabilan i pokvariće se čak i ako se potrudimo da ga zaustavimo. Sa VIISAN OCR funkcijom, možete sačuvati slike u pretraživom PDF formatu, a zatim možete koristiti ključne reči ili rečenice za pretragu izveštaja.

3. Ispitni radovi
Da bi se osigurala kapital ispita i sačuvanja pitanja ispitivanja, postoji potreba za digitalizacijom ispitnih radova u elektronske datoteke za buduće menadžment. VIISAN karakteristike u brzom skeniranju, da biste skenirali list A3 stranice na 200 dpi-a samo 4 sekunde.

4. Inženjering crtanje
Često vremena dizajnerskih dokumenata verovatno postaju prljavi ili oštećeni u haotičnom okruženju poput gradilišta. Da biste sačuvali sadržaj evidencije dizajna i ogroman broj nacrta, ove dokumente možete digitatizirati u elektronski format za lako pristupanje, arhiv i menadžment pomoću VIISAN A3 skenera velikog formata.

5. Štampanje umetničkih dela
Pre nego što napravite mešu za štampanje ekrana, mora se izvršiti proces elektronski generisantnog teksta i grafike. Pomoću VIISAN serije skenera, optimizuje vaše skenere kako bi tekst i grafika u skeniranju vrlo jasni i oštri visokim rezolucijama, stoga da proizvode finu mrežu za štampanje ekrana sa visokim kvalitetom.

6. Dečiji grafiti
Dečije crteže i grafiti služe kao fizički podsetnik o njihovom detinjstvu. U različitim periodima rasta dječijih, oblici, kompozicije, boje u stilu njihovih crtenih slika uvek su jedinstvene. Očuvanje svakog od vaših dečijih umetničkih dela je najbolji način na koji možete da vodite evidenciju o rastu i razvoju dečijih rasta i razvoja. Pomoću VIISAN skenera možete lako skenirati i digitatili svoje dečije umetničko delo na jednostavnoj pristupačnosti i očuvanju.