ELOAM BS3000P

JEDAN OD NAJBOLJIH SKENERA KNJIGA U 2020

Skenirajte u visokoj rezoluciji – 22 MP, bez oštećenja papira i integriteta uvezane knjige.

Ima specijalnu podlogu za knjige i kameru visoke rezolucije od 22 MP.

Pomaže vam da postignete maksimalan kvalitet skeniranja.

Snima stranice knjige, periodike, časopisa rukopisa, literature, fizičkih dokaza, faktura ili bilo koje grafički ukoričene dokumente.

Kamera snima svaku stranicu pojedinačno.

Ekran za pregled brzo prikazuje rezultat skeniranja.

U ovom videu možete videti kako funkcioniše ELOAM BS3000P. Jednostavno ga povežite sa računarom i možete ga koristiti. Veliki stepen osetljivosti CMOS senzora, od 22 megapiksela, visok stepen mobilnosti i mala površina zauzimanja prostora Vam omogućava lakše korišćenje. Možete ga lako spakovati i poneti sa sobom za rad na terenu.

Karakteristike proizvoda

Otvorite knjigu i skenirajte, nema potrebe za odvezivanjem

Nema potrebe da odvezujete dokumente, okrenete stranicu i skenirate. Opremljen profesionalnim softverom za obradu slika, automatski poravnava slike, uklanja krevete za prste, OCR, itd.

Patentni dizajn protiv refleksije (opciono)

Usvojite dizajn anti-refleksije i svetla za popunjavanje, koji može efikasno da reši reflektivne svetle tačke koje stvara svetlo za punjenje.

A3 veličina skeniranja, 22 MP HD skeniranje

Skeniranje dokumenata pristupa formatu A3 sa lakoćom. 22 MP HD CMOS senzor omogućava jasniju prezentaciju kvaliteta skenirane slike, zaista predstavlja svaki detalj dokumenta.

5 inča HD LCD ekran za pregled

LCD ekran za pregled (5 inča, 800 * 480, 16:9) može brzo pregledati sadržaj snimanja.

Offline skladištenje i skeniranje

U režimu van mreže, umetnite TF karticu u slot za karticu, pritisnite dugme „Skeniraj“ i „Video“ da biste izvršili skeniranje i snimanje, TF kartica može automatski da sačuva datoteke; Da biste pročitali fotografije i video datoteke uskladištene na TF kartici, prvo povežite uređaj sa računarom, a zatim pritisnite dugme „prekidač režima uređaja“ na uređaju da bi uređaj ušao u režim U diska, a zatim korisnik može direktno da kopira sadržaj TF kartice; ili direktno uklonite TF karticu i koristite druge alate za pristup fotografijama i video datotekama uskladištenim na TF kartici.

Vodeći osnovni algoritmi

Nakon što se dokument skenira, prateći softver može automatski da dovrši efekte slike kao što su izravnavanje krivine i uklanjanje ležišta za prste, pametno pejdžing, korekcija izobličenja, podešavanje oštrine i kontrasta, itd.

Uklonite ivice knjige

Kada se fotografija automatski izravna, ivica debljine knjige se automatski uklanja. Za povremenu nepreciznost automatskog izravnavanja, skidanja ležišta za prste, uklanjanja ivica debljine usled raznih smetnji, dozvoljene su ručne precizne popravke.

OCR jednim klikom

OCR slika, podrška za više od 180 jezika, podrška za prepoznavanje tabela, automatska analiza rasporeda, vord, ekcel, tkt, dvoslojni PDF izlaz i grupno prepoznavanje OCR-a.

LED svetlo za punjenje

Usvojite LED belo svetlo kao dopunsko svetlo, izvor svetlosti od 2V (opcioni anti-refleks), prekidač sa ključem podesivim na tri nivoa, predstavite jednolično svetlo bez senki, boja pozadine, odsjaja i treperenja ekrana.

Inženjerski menadžment

Može se podeliti na kategorije, vreme, poglavlja ili prilagođene čvorove za upravljanje. Prilikom izlaska iz softvera, trenutna podešavanja projekta će biti sačuvana, a nakon otvaranja softvera vraća se u stanje projekta pre nego što je zatvoren.

Druge softverske funkcije
Vodeni žig, automatsko skeniranje, pročišćavanje pozadine, skeniranje ručnog izbora, kombinovano skeniranje strana, otkrivanje prazne stranice, snimanje ekrana, video snimanje,
Režim boje uključuje boju, uklanjanje pozadine, markice, sivu skalu, crno-belo