Mikrofilmski skener ScanPro® 3500 All in One™ (sve u jednom)

Mikrofilmski skener je proizvod firme e-Image Data sa 26 megapixela glavom kamere, za visoke performanse i oštre slike sa mikrofilmova.

Univerzalni mikrofilmski skener ScanPro® 3500 All-In-One™ ima kameru od 26 megapiksela¹, i ovo je jedina kamera u mikrografskoj industriji koja koristi tehnologiju pomeranja piksela, da bi obezbedila najbolji skener za korišćenje mikrofilmova na tržištu, sa najjasnijom slikom. Kamera od 26 megapiksela najviša je u industriji, sa velikim senzorom slike od 6,6 megapiksela koji je 8 puta veći od bilo kojeg drugog proizvođača. Kamera visoke performanse 3500 All-in-One snima čiste i oštre slike, koje čine rad sa svim vrstama mikrofilma brzim, tačnim i jednostavnim.

ScanPro 3500 All-In-One sadrži nosač rolne mikrofilma (UCC 550 ili 650) za skeniranje 16 mm / 35 mm mikrofilma i AUTO-Carrier™ za skeniranje mikro fiševa i mikro džeketa. AUTO-Carrier vam omogućava da se jednim klikom automatski premeštate sa slike na sliku, automatski skenirate raspon slika, grupa slika, celokupni mikrofiš ili mikro džeket

Kupovinom ScanPro 3500 All-In-One postajete član ScanPro Advantage i bićete opremljeni naprednim softverom poput AUTO-Scan® Pro koji skenira do 100 slika u minuti, sa mogućnošću automatskog podešavanja svakog skeniranja za odgovarajuću osvetljenost, PoverScan Productiviti Suite (OCR softver) pruža mogućnost čuvanja skeniranja u mnogim formatima datoteka, OCR tokom skeniranja i povezivanje direktno na bazu podataka radi pregleda informacija.

Članstvo u ScanPro Advantage, takođe vam omogućava potpuni pristup novim funkcijama i poboljšanjima performansi kada postanu dostupne – čineći vaš ScanPro jedini skener koji će vam ikada trebati u radu sa mikrofilmovima.

Da biste zadržali sve ove karakteristike i prednosti, potrebno je aktivno članstvo u ScanPro Advantage-u. Članarina iznosi 249 dolara godišnje, a prvih šest mjeseci je besplatno. Za više informacija o članstvu u ScanPro Advantage, molimo vas da nam se obratite.

Preuzmite brošuru o skeneru ScanPro 3500 All in One

Razlike u modelima ScanPro mikrofilmskih skenera

Istaknute sposobnosti Zašto nabaviti ScanPro 3500 mikrofilmski skener?
ScanPro 3500 All-In-One ima važne karakteristike jer možete automatski skenirati rolne mikrofilmova i mikrofiševa i čuvati slike direktno na radnoj površini vašeg računara potpuno bezbedno u svom radnom okruženju.
 
 
  • Kamera sa najvećim performansama u mikrofilmskoj industriji od 26 megapixela i pixel-shifting¹ tehnologijom koja pruža najoštrije slike sa vaših mikrofilmova.
  • „SPOT-Edit™“– Izaberite područja na slici, a zatim podesite svetlinu i kontrast radi poboljšane čitljivosti, bez uticaja na neizabrana područja, korisnici ovo nazivaju „must have“ funkcijom.
  • 7x-105x optički zum širokog raspona za pokrivanje svih veličina filma i čitanje najmanjeg teksta i ispitivanje sitnih detalja.
  • Kontinuirano fokusiranje slike – slika mikrofilma uvek je u fokusu bez intervencije operatera.
  • „AUTO-Adjust“ – Automatski prilagođava sliku na ekranu prikaza za najbolju svetlinu i kontrast, ispravlja sliku i postavlja okvir za obrezivanje oko slike, spreman za skeniranje ili štampanje, korisnici ovo nazivaju „čarobnim dugmetom“.
  • Integrisan OCR koristeći najbolje ocenjen ABBYY fine reader OCR engine, za kreiranje dokumenata koji se mogu pretraživati po rečima i pružaju snažne alate za istraživanje koji se lako koriste.
  • ScanPro All-In-One mikrofilmski skener je po potrebi čitač/skener/štampač i skener za konverziju na radnu površinu računara za sve vrste filmova (16 mm otvorena rolna i sa uloškom, 35 mm rolna, fiševi, ultra-fiševi, mikro opakues, apreturne kartice) i po povoljnim cenama. Samo ScanPro All-In-One skeneri mikrofilma pružaju ove mogućnosti.
Potpuno nadogradiv na sledeći model skenera Svi modeli skenera mikrofilma ScanPro izrađeni posle 2008 (isključujući ScanPro 1000) mogu se nadograditi na sledeći model. To znači da vam nije potrebno da kupite drugi skener mikrofilma da biste dobili najnoviju tehnologiju, već samo nadogradite ScanPro koji već posedujete. Nijedan drugi proizvođač ne pruža tu mogućnost.
Kompatibilno sa AUTO-Carrier™ Bilo koji trenutni model ScanPro skenera može da se isporuči iz fabrike sa AUTO-nosačem za skeniranje mikrofilma u rolni i mikrofiševa (potreban je nosač rolne). Ako dodate opcioni AUTO-Scan Pro, možete da skenirate sa preko 100 slika u minuti. ScanPro je jedini desktop mikrofilmski skener na tržištu koji može pružiti i automatsko skeniranje mikrofilmova u rolni i mikrofiševa. Takođe, svi modeli skenera mikrofilma ScanPro izgrađeni nakon 2008. mogu se nadograditi tako da dodaju AUTO-nosač za skeniranje fiševa i filma u rolni (potreban je motorizovani nosač rolne prilikom skeniranja mikrofilma).
26 megapixela kamera¹, najviša u industriji ¹ ScanPro 3500 visokih performansi, pixel-shifting kamera proizvodi najjasniju sliku u mikrofilmskoj industriji. Pixel-shifting je vrhunska tehnologija koju koriste neki od najpoznatijih i najcenjenijih proizvođača u industriji fotoaparata, kao što su Canon, Nikon, Sony, Olimpus, Panasonic, Leica, Zeiss, Pentax, Lumux i mnogi drugi drugi. Iako e-ImageData nije prvi proizvođač koji koristi pixel-shifting, mi smo prvi i jedini proizvođač u industriji mikrografije da koristimo ovu naprednu tehnologiju za snimanje slika sa većim brojem megapiksela. Koristeći prebacivanje piksela, e-ImageData počinje sa svojim najvećim senzorom slike u industriji (10.5mm x 7.328mm, 3.5µm2pixel, 6.6 megapikselni senzor), za snimanje i integraciju 4 jedinstvene optičke slike u jednu sliku od 26 megapiksela, kao najjasniju sliku u industriji.