Višestruko nagrađivani skener za mikrofilmove u rolnama, mikrofiševe i mikrodžekete.

Dobrodošli u revoluciju mikrofilma! Sa nagrađivanim ScanPro® All-In-One™ možete lako da čitate, skenirate, štampate i pretvarate slike sa mikrofilmova u digitalni oblik, sa izuzetnom brzinom i preciznošću, štedeći vreme i novac. Svi trenutni modeli ScanPro (uključuju ScanPro i9300, ScanPro 3000 i ScanPro 2200) mogu se isporučiti iz fabrike kao All-In-One skener za mikrofilmove u rolni, ali i za mikrofiševe i mikrodžekete. Svaki model ScanPro All-In-One poseduje sve karakteristike i prednosti modela koji ste izabrali prema traženim zahteima. Uz to, uz prisustvo nosača mikrofilmova u rolni,  mikrofiševa i novog AUTO-Carrier™, korisnici mogu automatski skenirati filmove u roli i mikrofiševe. Stoga je ScanPro All in One jedino pravo dekstop rešenje za brzo automatsko skeniranje svih vrsta mikrofilmova.

Istaknuti AUTO-Carrier (automatski nosač mikrofilma) omogućava korisnicima da automatski skeniraju slike. AUTO-nosačem upravlja u potpunosti softverska kontrola na ekranu. Ovo omogućava korisnicima da se jednim klikom miša, direktno sa mikrofiša, prebacuju sliku po sliku ili sporadične slike, bilo gde u svoj računar ili mrežu računara. Štaviše, AUTO-Carrier može automatski skenirati niz slika, grupe slika ili celokupni mikrofiš, neprimetno i sa neverovatnom tačnošću. Pored mogućnosti automatskog skeniranja mikrofiša, All-In-One takođe sadrži nosač rolne mikrofilma koji, kada je uparen sa sistemom AUTO-Carrier, automatski skenira i mikrofilm u rolni.

Novo članstvo u ScanPro® Advantage uključeno je u sistem ScanPro All-In-One. Članstvo sada uključuje ne samo licencu softvera AUTO-Carrier, već i napredni softver poput AUTO-Scan® Pro koji skenira do 100 slika u minuti, mogućnost automatskog podešavanja svakog skeniranja za odgovarajuću osvetljenost, PoverScan Productiviti Suite (OCR softver) koji pruža mogućnost čuvanja skeniranja u mnogim formatima datoteka i OCR-a dok skenira i povezuje direktno s bazom podataka radi pregleda informacija. Članstvo će vam takođe pružiti puni pristup novim funkcijama i poboljšanjima performansi nakon što postanu dostupne – što će vaš ScanPro učiniti jedinim skenerom koji ćete ikada morati da kupite. Za više informacija o članstvu u ScanPro Advantage, molimo vas da nam se obratite.

ScanPro All in One uključuje:

  • Standardni osnovni model kućišta
  • Roll Film Carrier (elektronski nosač mikrofilma u rolni) | UCC 510 ili 610
  • AUTO-Carrier | Automatic scanning of fiche (automatsko skeniranje mikrofiša)
  • Članstvo u ScanPro Advantage | Napredna poboljšanja softvera i performansi, potpuni pristup ažuriranjima i nadogradnjama.

Da li je ScanPro potpuno spreman da iskusi automatske mogućnosti skeniranja sa All-in-One opcijom? Obezbedili smo to za vas! Bilo koji ScanPro model koji je već isporučen (osim ScanPro 1000) može se bilo kada nadograditi na skener verzije All-In-One. Kontaktirajte Digital Archiving Solutions već danas za ove funkcionalnosti!

 

Razlike u modelima ScanPro skenera

Zašto odabrati ScanPro All-In-One? Mnogo izvanrednih stvari koje radimo razlikuju nas od konkurencije i čine skener mikrofilm ScanPro proizvodom koga kupuju širom sveta. Naša misija je pružiti najbolju opremu za mikrofilmove na tržištu i naša je obaveza da kontinuirano donosimo najinovativniju, najsavremeniju tehnologiju našim kupcima. Evo nekih ekskluzivnih ponuda naših ScanPro All-In-One koje niko drugi u industriji ne može da isporuči, a mi smo ponosni da vam ih ponudimo.

 

Istaknute sposobnosti Zašto izabrati ScanPro All-In-One Mikrofilmski skener?
Mikrofilmski desktop skener velike brzine za filmove u rolni i mikrofiševe Skeneri mikrofilma ScanPro su izašli iz fabrike i su sada dostupni kupcima kao pristupačni, brzi desktop skeneri – i kao skener za konverziju dokumenata sa mikrofilma, ali i kao čitači/ skeneri/štampači, na zahtev za sve vrste filmova, uključujući mikrofiš, 16 mm film u otvorenom kalemu, 16mm mikrofilmski uložak, mikrofilmske rolne od 35 mm, ultra fiš, mikro neprozirne kartice i apreturne kartice. I koristeći novi, ažurirani softver AUTO-Scan Pro, skeneri mikrofilma ScanPro mogu sa izuzetnom tačnošću skenirati brzinom od 100 slika u minuti. Sa ScanPro All-In-One možete skenirati film na licu mesta, u bezbedno okruženje svojih računaara, kad god je to zgodno, na vašoj radnoj površini računara. 
Svi trenutni modeli ScanPro mogu se isporučivati iz fabrike kao All in One mikrofilmski skeneri Svaki ScanPro All-In-One isporučuje sa svim specifikacijama i karakteristikama koje je klijent odabrao, a zatim dodaje AUTO-Carrier i nosač filmova u rolni da bi postao All-In-One skener mikrofilma. All-in-One modeli počinju s povoljnim proračunom ScanPro 2200, a zatim slijedi vrhunski ScanPro 3000 i specijalni ScanPro i9300 sa pretragom tri nivoa blipa za skeniranje mikrofilmova.
Kako odabrati All in One za svoju posao? Sve započinje sa načinom na koji želite da upotrebite uređaj All-In-One i od poslova za skeniranje mikrofilmova, a zatim odabirete koje karakteristike ima model ScanPro i mogućnosti koje ispunjavaju zadate zahteve. Imajući to u vidu, pregledajte karticu Specifikacije proizvoda za svaki model ScanPro, da biste utvrdili koje su karakteristike dostupne. Ako i dalje imate pitanja, obratite nam se ili nam javite kako vam možemo pomoći. NAPOMENA: Svaki ScanPro All-In-One uključuje AUTO-Carrier koji zahteva članstvo u ScanPro Advantage koji uključuje godišnju pretplatu na licenčni ključ u iznosu od 249 USD.