VIISAN DL8 Kamera do A3 formata

Inovativna kamera za dokumente sa tehnologijom asimetričnog osvetljenja

Potpuno nova VIISAN DL8 je inovativna kamera za dokumente sa asimetričnom tehnologijom osvetljenja, plus jedinstveni dizajn kratkih krakova. Pojednostavljen tako da uključuje samo osnovne funkcije, poseduje kameru ultra visoke rezolucije sa video izlazom od 1080P i LED-om visoke osvetljenosti. Za razliku od drugih dokument kamera, DL8 poseduje tehnologiju isecanja radne površine koja omogućava preuzimanje materijala sa sadržajem do veličine A3 pejzaža, bez dodatne crne podloge za skeniranje.

Potpuno nova kamera VIISAN DL8 A3 formata

Jednostavan dizajn A3 kamere sa glavom odozgo za vrhunsku sofisticiranost.

Inovativna prenosiva kamera za dokumenta sa asimetričnom tehnologijom osvetljenja.

Elegantna jednostavnost

Sa elegantnim, kompaktnim, modernim dizajnom i odličnim kvalitetom, potpuno novi DL8 donosi neviđenu efikasnost u vaš rad.

Trenutno skeniranje

Za razliku od drugih dokument kamera, DL8 ima tehnologiju isecanja radne površine koja vam omogućava da direktno skenirate bilo koji dokument bez dodatne crne prostirke za skeniranje.

Dizajn čuvanja prostora

DL8 A3 skener ima kameru sa kratkim vratom i glavom za skeniranje koji se nalazi iznad površine koja se skenira. Ovakav dizajn štedi prostor, smanjuje površinu korišćenja koji uređaj na stolu treba da zauzme. Velika brzina skeniranja i funkcije optimizacije slike čine ga savršenim za dom ili malu kancelariju.

Potpuna pokrivenost osvetljenjem

Inovativno asimetrično LED osvetljenje ravnomerno osvetljava svaku ivicu A3 oblasti skeniranja, čineći skenirane dokumente jasnim i vidljivim do detalja.

Asimetrična tehnologija osvetljenja

Asimetrično osvetljenje smanjuje svetlost koja se direktno reflektuje od stola, omogućavajući korisnicima da se osećaju prijatno da vide dokumente u uslovima slabog osvetljenja.

Jedinstven tekst u govor

Pomoćna tehnologija teksta u govor za čitanje i slušanje bilo kog dokumenta od reči do reči. To je fantastičan alat za pomoć i pomoć deci u učenju jezika ili osobama koje pate od disleksije.

Inteligentni softver za skeniranje

Softver za skeniranje VIISAN OfficeCam ima intuitivan operativni korisnički interfejs sa ugrađenim mnoštvom funkcija za obradu slika, omogućava pravljenje snimaka, skeniranje dokumenata ili knjiga u JPEG datoteku i njihovo pretvaranje u PDF formate koji se mogu pretraživati ili uređivati Word, Excel, Tekst formate sa svojim ugrađenim OCR, takođe koristite ovaj softver za prepoznavanje bar kodova i generisanje MP3 audio datoteke sa funkcijom Text-To-Speech.

Poboljšajte svoje iskustvo skeniranja uz naprednu obradu slike

Automatsko izrezivanje i uklanjanje iskosa
Automatsko izrezivanje i uklanjanje iskosa za skeniranje dokumenata

Uklanjanje rupa za bušenje
Uklonite rupe oko ivica originala

Pozadinsko prečišćavanje
Automatski poboljšava tekst i smanjuje senku dokumenta sa pročišćenom pozadinom

Automatsko punjenje ivica
Automatski popunjava do ivice oštećenog dokumenta sa očišćenom pozadinom

Automatska orijentacija teksta
Automatski rotirati stranicu na osnovu orijentacije teksta

Dodajte vodeni žig
Dodajte vodeni žig za vaše važne dokumente

Poboljšana boja
Funkcija poboljšane boje pomaže da se poboljša kvalitet skenirane slike

Obostrano spajanje
Skenirajte obe strane Biz kartice i spojite ih

Prepoznavanje barkoda

Korišćenjem ugrađene funkcije za prepoznavanje bar kodova, ovaj skener dokumenata se može koristiti kao čitač bar kodova. Omogućava prepoznavanje bar kodova ili QR kodova i izlaz rezultata u Excel format datoteke.

Skenirajte više kartica ili dokumenata odjednom

DL8 može brzo i lako skenirati više kartica sa imenima, računa, parking karata, itd., odjednom!

Nema potrebe da skenirate svaki dokument pojedinačno.

Moćno OCR prepoznavanje

Ugrađena funkcija optičkog prepoznavanja znakova (OCR) omogućava vam da konvertujete skenirane slike u PDF formate koji se mogu pretraživati i uređivati Word, Excel i Tekst formate, podržava više od 130 različitih jezika.

Delite svoje skeniranje na OneDrive, Dropbox i e-mail

DL8 vam omogućava da lako skenirate dokumente i otpremite ih direktno na OneDrive i Dropbox pomoću najnovije verzije OfficeCam softvera za Windows.

Spremno za učenje na daljinu

DL8 je kompatibilan sa UVC/UAC, omogućavajući vam da demonstrirate fizičke objekte ili aktivnosti prezentera učenicima na daljinu. Interaktivni softver takođe može da sarađuje sa softverom za video konferencije treće strane da bi otpremio datoteke ili delio ekran.