ScanPro® 2500 Standard je najjeftiniji mikrofilmski skener sa visokim performansama

ScanPro® 2500 je najbolji izbor za arhive, biblioteke i buduće korisnike koji imaju problema sa malim budžetom za kupovinu ovakvih uređaja. Ovaj model skenera takođe ima robustan dizajn kao i ScanPro® 2500 Plus i ScanPro® 3500 a dizajniran je za jednostavnu javnu upotrebu, ali po znatno nižim cenama od sve ostale konkurencije. Ako ste u potrazi za mikrofilmskim skenerom i nemate posebnih zahteva za automatskim skeniranjem ili nekim posebnim karakteristikama, onda je model ScanPro® 2500 pravi izbor za vas.

Lak za korišćenje

ScanPro® 2500 poseduje prilično intuitivan softver aplikaciju za Windows računare sa vrlo prepoznatljivim ikonama i tekstualnim oznakama. Help meni je lako dostupan za sve kontrole za svakog korisnika u bilo koje vreme.

Skener sa dokazanom pouzdanošću

ScanPro® 2500 je mikrofilmski skener sa najnižom cenom i sa najvećim kvalitetom u mikrografskoj industriji. Ni jedna druga oprema na tržištu se ne može porediti sa ScanPro performansama, dokazanim iskustvom i pozdanošću. Ono što je važno da znate je da ScanPro® 2500  i ScanPro® 2200 Plus dele isti  hardver, tako da možete da nadogradite ScanPro® 2500 u potpunosti do poslednjeg detalja u ScanPro® 2200 Plus (uključujući sve njegove dodatne opcije) u bilo kom trenutku. Ni jedan drugi mikrofilmski skener na tržištu ne može da obezbedi ovakvu mogućnost nadogradnje. Slobodno nas kontaktirajte za sve detalje nabavke ovog mikrofilomskog skenera.
 

Prilagodljiv tol-bar, tabovi i dugmići za kontrolu

Nivo veština korisnika mikrofilma varira od povremenih korisnika do naprednih istraživača. Osnovni, Standardni i Napredni modovi su na raspolaganju i podudaraju se sa nivoom stručnosti i mogu da se izaberu samo jednim klikom.
Pogledajte PDF brošuru o mikrofilmskom skeneru ScanPro 2500

ScanPro 2500 funkcije i karakteristike


Svaki skener je brži uz USB 3.0

USB 3.0 je najbrži rastući interfejs za mikrofilmske skenere

USB 3.0 je pouzdan i stabilan interfejs koji je lak za korišćenje i više od 10 puta brži od USB 2.0. Danas samo dva skenera ne koriste novi USB 3.0 interfejs. Konica Minolta SL 1000 nastavlja da koristi USB 2.0 i ST Viewscan2 nastavlja da koristi hibridnu kombinaciju USB 2.0 i firewire kao svoj interfejs.

Da li sporiji interfejs utiče na performanse skenera?

Da, ceo skener radi sporije. najznačajniji uticaj će biti na samo pokretanje skenera, stabilnost softvera, kada se uključuju karakteristike softvera i opcije koje uključuju rad same kamere.

 USB 3.0 donosi Super Speed performanse kod ScanPro skenera

USB 3.0 je poslednja dokazana pouzdana specifikacija kod USB standarda, koja je obeležila nekoliko godina u industriji računara. USB 3.0 je uveden 2008 godine obezbeđujući prenos podataka brzinom od 5.0 Gigabajta u sekundi (Gbits/s). To je oko 10 puta brže od USB 2.0. To povećanje brzine performansi koje su omogućene sa USB 3.0 znači da ScanPro mikrofilmski skeneri i računar mogu da rade zajedno mnogo brže i efikasnije. Najznačajniji uticaj na performanse će se događati kada se koriste opcije i funkcije koje uključuju kameru, na primer fokus, optičko zumiranje, osvetljenje snimaka, OCR i automatsko skeniranje. Takođe ćete videti povećanje performansi kod opcionih softverskih paketa kao što su AUTO-Scan® Pro I PowerScan Productivity Suite. Sve radi mnogo brže sa Super Speed USB 3.0.

Nastavlja se razvijanje proizvoda

Ni jedan drugi proizvod na tržištu ne može da se poredi sa ScanPro proizvodima u inovacijama i iskustvom, u performansama i pouzdanosti uz veliku podršku fabrike i sertifikovanih prodavaca širom sveta. Ljudi koji koriste ScanPro mikrofilmske skenere su čak komentarisali da rad sa ovim skenerima predstavlja pravo zadovoljstvo u radu sa mikrofilmom. Naš partner e-Image Data obećava da će nastaviti da bude lider inovacija u ovoj industriji i da će proizvodi ScanPro skenera zauvek promeniti i ulepšati rad sa mikrofilmom.

Tehnička Specifikacija

 

ScanPro 2200 Karakteristike i Specifikacija
Kamera USB3: Visoka optička rezolucija 45 lp/mm1 (6.6 megapixels)
Kamera: Optička orijentacija slike portreta u horizontalnu je plus 30° 

Maksimalna veličina slike: 424 megapixels (veličina slike nije optička rezolucija)

Interfejs: Intuitivan, jednostavan, lak za korišćenje za sve  marke blipovanih filmova
Prilagodljiva podešavanja: traka sa alatima, tabovi, kontrola dugmića, saveti, WIZARD za izbor
WIZARD za odabir filma: Jedan klik za automatsko podešavanje skenera
Uvećanje na ekranu (selektivan zum): Za čitanje sitnog teksta i  proveru finih detalja
FOCUS-Lock™ (patentiran): Održavanje fokusa tokom optičkog zuma, sve vreme
Optička rotacija slike: Maksimalna rezolucija za vertikalne i horizontalne slike
PRECISION-Guide vodič filmske trake sa valjcima: Niska inercija, lako namotavanje, valjci koji obezbeđuju preciznu kontrolu pozicije slike na filmu i pokreta
Ulagač fiša (veći), kombinovani ulagač (16/35mm i  M film kertridž)
Optički zum: od 7 do 32x
Veličina skeniranja: Određuje veličinu skenirane slike za štampu (ScanPro exclusive)
 

Preuzmite PDF tehničku specifikaciju skenera ScanPro 2200