Radite četiri puta veće i bolje

FlexScan EV3285 31.5″ 4K LCD Monitor

Radite četiri puta više sa ovim velikim EIZO monitorom od 31,5 inča, 4K UHD (3840 x 2160) rezolucije koji vam daje četiri puta veći radni prostor od Full HD rezolucije. Radite četiri puta bolje sa četvorostranim dizajnom bez okvira i potpuno ravnim dizajnom EV3285.

📄 Preuzmite brošuru

Četiri razloga zašto vam je potreban 4K monitor

Postavite četiri puta više informacija na radnu površinu

Monitori sa višim rezolucijama u velikoj meri poboljšavaju radnu efikasnost, jednostavno zato što mogu da prikažu više aplikacija na ekranu. EV3285 podržava 4K (3840 x 2160) rezoluciju, prikazujući četiri puta veću količinu informacija od standardnih Full HD (1920 x 1080) monitora. Sa 4K, možete da prikažete više aplikacija istovremeno na jednom ekranu, što značajno smanjuje potrebu za čestim pomeranjem ili menjanjem prozora.

Tekst, ikone i slike sa oštrim detaljima

Monitor od 31,5 inča ima gustinu piksela od 140 ppi, što je dvostruko veći broj koncentrisanih piksela u poređenju sa Full HD monitorom. Ova velika gustina piksela obezbeđuje da se i najmanji tekst i ikone prikazuju sa oštrim detaljima.

Savršen za kućnu kancelariju

Opcije povezivanja čine ga idealnim za korisnike koji rade od kuće, bilo da je to privremeno ili na duže staze. Monitor se može pohvaliti malom površinom zahvaljujući ugrađenom napajanju i maloj dubini postolja od 23 cm, što mu omogućava da udobno stane na manje stolove. Ima HDMI i DisplayPort ulaze za povezivanje sa desktop računarom i USB Type-C port za brzo i jednostavno povezivanje sa laptopom.

Iskoristite svoje sastanke na najbolji način

Mogućnosti monitora Slika po sliku (PbiP) i Slika u slici (PinP) pomažu da pojednostavite svoje prezentacije i uštedite dragoceno vreme za sastanke uklanjanjem potrebe za promenom izvora ulaza. Ove zgodne funkcije omogućavaju upoređivanje podataka sa kolegom rame uz rame, kao i deljenje informacija iz više izvora tokom prezentacija.

Povezivanje putem jednog kabla

Veza sa jednim kablom pomoću USB Type-C

Kada radite u pokretu, prenosni računar je neophodan. Ali kada posao treba da se obavlja u kancelariji, povezivanje laptop računara sa spoljnim monitorom je korisno. USB Type-C čini ovaj novi stil rada lakim.

Sa jednim kablom možete da prikazujete video, reprodukujete audio, prenosite podatke i snabdevate napajanjem do 60W priključene uređaje kao što su pametni telefoni i prenosivi računari. Štaviše, ima internu jedinicu za napajanje tako da nije potreban eksterni AC adapter.

Bez brige o nivou baterije prenosnog računara, možete jednostavno da ga priključite i odmah počnete da radite na velikom spoljnom ekranu. Tastatura i miš se mogu povezati sa monitorom i odmah koristiti kada se prenosni računar priključi na USB Type-C.

Funkcionalan i lepo dizajniran

Neumorne oči

Da bi sprečio zamor očiju, senzor osvetljenja pod nazivom Auto EcoView detektuje promene u osvetljenosti okoline koje se dešavaju tokom dana i automatski podešava ekran na idealan nivo osvetljenosti. Auto EcoView smanjuje snagu za skoro 40% u poređenju sa radom monitora pri maksimalnoj osvetljenosti.

 

Režim papira smanjuje zamor očiju

Režim papira je unapred podešeni režim prikaza boje koji simulira izgled štampanog papira i pomaže u sprečavanju naprezanja očiju prilikom čitanja dokumenata smanjujući količinu plave svetlosti koju emituje monitor.

 

Jasan pogled iz svih uglova

Široki uglovi gledanja. FlexScan EV3285 ima horizontalne i vertikalne uglove gledanja od 178° što ga čini pogodnim za većinu poslovne upotrebe.

 

Slike bez treperenja

Zbog načina na koji se osvetljenost kontroliše na LED pozadinskim osvetljenjima, mali broj ljudi primećuje treperenje na svom ekranu što uzrokuje zamor očiju. FlexScan EV3285 koristi hibridno rešenje da reguliše osvetljenost i učini treperenje neprimetnim bez ikakvih nedostataka kao što je ugrožavanje stabilnosti boje.

 

Minimalna osvetljenost od približno 1 cd/m2

U slabo osvetljenom radnom okruženju, monitor sa niskim podešavanjima osvetljenosti je udobniji za korišćenje. Sa svojim LED pozadinskim osvetljenjem, monitor je podesiv na približno 1 cd/m² što je manje od 1% od maksimuma.

Panel bez odsjaja

Panel bez odsjaja smanjuje zamor očiju tako što raspršuje reflektujuću svetlost koja bi inače otežala pregled ekrana sa različitih pozicija.

Svestrano postolje

Postolje ima podešavanje visine, nagib i okretanje, dok štedi prostor i ostaje moderan. Brzo i glatko podesite svoj monitor u savršenu poziciju.

Prednji zvučnici

EV3285 ima zvučnike ugrađene u minimalistički prednji okvir, obezbeđujući da zvuk bude fokusiran na korisnika, a ne na ljude iza monitora.

Inteligentni softver za bolji rad

SCREEN INSTYLE

Automatski režim prikaza boja – Auto Color Mode

Koristite Auto Color Mode da biste dodelili režim boja koji će se uključiti kada koristite određene aplikacije kao što su one za pisanje dokumenata, gledanje fotografija, pravljenje ilustracija ili gledanje filmova. Kada se aplikacija otvori, ekran će se automatski prebaciti u dodeljeni režim boja, čineći ručno prebacivanje nepotrebnim.

Dodela prečice

Kada imate dva računara povezana sa svojim monitorom, prelazite između njih samo pomoću tastature. Čak i kada koristite sliku po sliku, signali se mogu brzo i lako prebacivati.

Screen InStyle takođe uključuje druge funkcije koje vam omogućavaju da kontrolišete plavo svetlo tokom vremena i kontrolišete više monitora odjednom.

Saznajte više o ovom softveru ovde.

SCREEN INSTYLE SERVER

Efikasno nadgledajte i upravljajte imovinom

Uz Screen InStyle Server softver imate uvid u informacije kao što su naziv modela i serijski broj bilo kog monitora povezanog na vašu mrežu. Pored toga, pogledajte informacije sa računara na koji je svaki monitor povezan, kao što su OS, IP adresa i naziv računara.

Upravljajte više monitora sa jedne lokacije

Kontrolišite podešavanja više monitora kao što su režim boje, osvetljenost i ekološke funkcije sa udaljene lokacije. Štaviše, sprečite nenamerne promene podešavanja zaključavanjem prekidača za rad.

Estetski ugodan dizajn

Postavite 4K rezoluciju na bilo koji sto sa ovim potpuno ravnim dizajnom bez okvira

Konvencionalni 4K monitori su veliki i glomazni, što ih čini teškim za instaliranje na malim stolovima. EV3285 ovo rešava usvajanjem potpuno ravnog dizajna bez okvira koji monitor održava tankim i laganim. U poređenju sa prethodnim modelom, EV3285 je smanjen u zapremini za 17%, a postolje je smanjeno za 12%. Sa ovim redukcijama, EV3285 može udobno da stane na bilo koji sto.

Prelep dizajn sa svih strana

Dodatne pogodnosti

USB Type-C, DisplayPort, HDMI x 2

Ugrađeni su po jedan USB Type-C port i DisplayPort i dva HDMI ulaza kompatibilna sa 4K / 60p. USB Type-C terminal je zgodan za povezivanje prenosnog računara jer je lako pričvrstiti i odvojiti kabl, a takođe može da obezbedi napajanje. Svi ulazni terminali podržavaju 4K / 60p, a animacija se prikazuje glatko.

Oslobodite svoj radni prostor pomoću nosača za postolje

PCSK-03 je VESA kompatibilan nosač za jednostavno montiranje klijentskog terminala kao što je tanki klijent ili mini računar na poleđini postolja monitora. Prostor koji je klijentski terminal ranije zauzimao sada je oslobođen tako da možete bolje da koristite radnu površinu. Čak i sa priključenim klijentskim terminalom možete slobodno podesiti postolje monitora.

Nema svetlih piksela

EIZO garantuje da će ovaj proizvod biti bez svetlih podpiksela šest meseci od datuma kupovine.

 

Petogodišnja garancija

5 godina garancije 5-godišnja garancija proizvođača pokriva sve komponente uključujući LCD panel kako bi se obezbedio dug radni vek. Ova garancija je 2 godine ili 67% duža od standardne 3-godišnje garancije većine brendova monitora za znatno niže troškove rada.

Usklađenost sa međunarodnim oznakama

Zadovoljava najstrože međunarodne oznake za ergonomiju i uštedu energije

EIZO doprinosi održivom razvoju

Kao deo svojih inicijativa za održivost, EIZO doprinosi ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija (SDG).

Ekološki svestan

FlekScan su održivi monitori napravljeni od reciklirane plastike i bez upotrebe boja. Dizajnirani su da promovišu energetsku efikasnost za smanjenu potrošnju energije i emisije gasova staklene bašte, a podržani su odgovornim sistemom recikliranja nakon servisiranja.

Saznajte više

Veća efikasnost rada

FlexScan monitori implementiraju brojne inovativne tehnologije i softver koji imaju za cilj da poboljšaju efikasnost rada i doprinesu smanjenju zamora očiju.

Saznajte više
Saznajte više o inicijativama, strategijama održivosti EIZO Grupe i još mnogo toga u najnovijem Integrisanom izveštaju.

Varijacije modela EV3285-BK: sa FlexStand postoljem, crni
EV3285-WT: sa FlexStand postoljem, beli
EV3285-FBK: bez postolja, crni
EV3285-FWT: bez postolja, beli
Napomena: FlexStand se može ukloniti
Panel
Tip IPS
Pozadinsko osvetljenje LED
Veličina 31,5″ (80,0 cm)
Rezolucija 3840 x 2160 (16:9 širina/visina)
Veličina vidljive slike (H x V) 697,3 x 392,2 mm
Razmak piksela (H x V) 0,182 x 0,182 mm
Gustina piksela 140 ppi
Prikaz boja 16,77 miliona
Uglovi gledanja (H / V, tipično) 178° / 178°
Osvetljenje (tipično) 350 cd/m2
Kontrast (tipično) 1300:1
Vreme odziva (tipično) 5 ms (siva-u-sivu)
Spektar boja (tipično) sRGB
Video signali
Ulazni terminali USB Type-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 2.2 / 1.4) x 2
Frekvencija digitalnog skeniranja (H / V) USB Type-C: 31 – 134 kHz / 29 – 31 Hz, 59 – 61 Hz
DisplayPort: 31 – 134 kHz / 29 – 31 Hz, 59 – 61 Hz
HDMI: 31 – 135 kHz / 29 – 31 Hz, 49 – 61 Hz
Namenski softver
Uslužni program za kontrolu monitora Screen InStyle Podržano
Audio
Zvučnici 1,0 W + 1,0 W
Ulaz USB Type-C, DisplayPort, HDMI x 2
Izlaz Headphones (Stereo mini jack)
USB
Upstream USB 5Gbps: Type-C (DisplayPort Alt Mode, Power Delivery Source 60 W max.)
Downstream USB 5Gbps: Type-A x 2
(Battery Charging 10.5 W max. x 1)
Napajanje
Ulazna snaga AC 100 – 120 V / 200 – 240 V, 50 / 60 Hz
Tipična potrošnja energije 32 W
Maksimalna potrošnja energije 163 W
Režim uštede energije 0,5 W ili manje
Karakteristike i funkcije
Predefinisani režimi User1, User2, sRGB, Paper, Movie, DICOM
Automatska kontrola osvetljenosti Auto EcoView
OSD jezici Engleski, nemački, francuski, italijanski, japanski, pojednostavljeni kineski, španski, švedski, tradicionalni kineski
Simultani prikaz Picture by Picture (2 PbyP, 4 PbyP), Picture in Picture (PinP)
FIzičke specifikacije
Dimenzije (položeno, Š x V x D) 717,4 x 427,3 – 576,2 x 230 mm
Dimenzije (bez postolja, Š x V x D) 717,4 x 416,3 x 51,5 mm
Težina 11,0 kg
Težina (bez postolja) 7,6 kg
Opseg podešavanja visine 148,9 mm
Nagib 35° gore, 5° dole
Okretanje 344°
Pivot
Razmak rupa (VESA Standard) 100 x 100 mm
Zahtevi okruženja
Radna temperatura 5 – 35°C
Radna vlažnost (relativna, bez kondenzacije) 20 – 80%
Sertifikati i standardi (Molimo kontaktirajte EIZO za najnovije informacije.) EPEAT 2018 (US), TUV/Ergonomics, TUV/Low blue light content, TUV/Flicker Free, TUV/GS, RCM, CE, UKCA, CB, cTUVus, FCC-B, CAN ICES-3 (B), TUV/S, PSE, VCCI-B, EPA ENERGY STAR, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, EAC
Prateća oprema (može se razlikovati u zavisnosti od zemlje. Molimo kontaktirajte EIZO za detalje.)
Kablovi USB Type-C (2 m), DisplayPort (2 m), HDMI (2 m)
Ostalo AC naponski kabl (2 m), poklopac kabla (EV3285), VESA montažni šraf x 4, uputstvo za korišćenje
Garancija 5 godina
Dimenzionalni crtež
PDF

2 Sa trenutnom LCD/OLED tehnologijom, panel može da sadrži ograničen broj piksela koji nedostaju ili trepere.

5 Ako je monitor ostavljen neprekidno uključen tokom dužeg vremenskog perioda, mogu se pojaviti tamne mrlje ili ugorelosti. Da biste maksimalno produžili životni vek monitora, preporučujemo da se monitor povremeno isključuje.