ScanPro 2500® All in One™

 

Mikrofilmski skeneri firme e-Image Data visokih performansi i neverovatno niskih cena.

Predstavljamo novi inovativni ScanPro® 2500 All-In-One™!

Danas je napravljena revolucija mikrofilmskih skenera sa najnižim troškovima na tržištu – i to u punoj svojoj vrednosti. U firmi e-ImageData sa ponosom nastavljaju da nude najbolje univerzalno rešenje za zamenu starog čitača/štampača/skenera i to po povoljnim cenama. 2500 All-In-One pruža još više funkcija i prednosti koje omogućavaju rad sa mikrofilmom, mnogo lakše i brže nego ikad ranije.

Svestrani ScanPro 2500 All-In-One je po potrebi čitač, štampač, za istraživanje i konverziju skeniranje mikrofilmova u rolni, mikrofiševa i mikrodžeketa. 2500 All-In-One uključuje sve što vam je potrebno da biste mogli više da uradite, sa porastom zahteva pretraga sa mikrofilmova. All-In-One nudi nosač rolne filma (UCC 550 ili 650) za skeniranje 16mm / 35mm mikrofilma i AUTO-Carrier™ za automatsko skeniranje mikrofiševa  i mikrodžeketa. AUTO-Carrier vam omogućava da jednim klikom automatski prelazite sa slike na sliku, automatski skenirate raspon slika, grupa slika, čitav mikrofiš ili mikrodžeket, što svaki posao čini izuzetno lakim.

ScanPro 2500 All-In-One se isporučuje uz opciju ScanPro Advantage membership (ScanPro prednosti članova) koje pruža napredni softver AUTO-Scan® Pro sa mogućnostima automatskog skeniranja 100 mikrofilmskih snimaka u minuti, mogućnošću podešavanja svakog skeniranja za odgovarajuću osvetljenost i PowerScan Productivity Suite (OCR software) koji pruža mogućnosti čuvanja vaših digitalnih slika u mnogim formatima datoteka, kao i mogućnost direktnog povezivanja na bazu podataka za traženje informacija. Članstvo takođe pruža potpuni pristup novim funkcijama i poboljšanim performansama čim one postanu dostupne, čineći tako vaš ScanPro jedinim mikrofilmskim skenerom koji će vam ikada biti potreban.

Da biste zadržali sve ove karakteristike i prednosti, potrebno je aktivno članstvo u ScanPro Advantage-u. Članarina iznosi 249 dolara godišnje, a prvih šest mjeseci je besplatno. Za više informacija o članstvu u ScanPro Advantage, molimo vas da nam se obratite.

Preuzmite brošuru o mikrofilmskom skeneru ScanPro 2500 All in One

Razlike u modelima ScanPro mikrofilmskih skenera

 

Napredne_mogućnosti  Zašto izabrati ScanPro 2500 kao Microfilmski skener?
Ne opterećuje budžet Na osnovu cena ostale konkurencije on je najbolja zamena štampača, čitača koji skenira mikrofilmske slike visokog kvaliteta
7x- 32x optički zum Omogućava uvećanje za posmatranje sitnih detalja slika, pokriva širok raspon smanjenja dokumenata
6.6 megapixel kamera2 Najveći pikseli u industriji, koji proizvode najjasniju sliku
Lako skeniranje Skeniranje samo jednim klikom miša na više lokacija istovremeno
Mogućnost nadograđivanja Dodajte više funkcionalnosti vašem skeneru, kad vam je potrebna nadogradnja na Scan Pro 3000 u bilo kom trenutku

2-koristi 6.6 megapixel sensor

Za potpuni spisak svih funkcija ScanPro 2500 All-In-One, preuzmite Specifikaciju proizvoda.