VIISAN K36 Skener A4 formata 16 MP OverHead

Pametan i profesionalni skener sa dva sočiva

K36 je pametan i profesionalan skener za digitalizaciju sa funkcijom vodiča sa laserskim pozicioniranjem dokumenata namenjen za desktop i laptop računare pomoću USB veze. Svojim jedinstvenim dizajnom sa dva sočiva, omogućava skeniranje A3 i A4 dokumenata uparivanjem dva sočiva. Uz ove sjajne funkcije, uz ovaj skener možete koristiti softver za skeniranje OfficeCam, da biste postigli odlične rezultate vaših digitalnih sadržaja. Na primer, može automatski da digitalno poravna zakrivljene stranice, briše prste sa skeniranih snimaka, popravlja oštećene ivice dokumenata, pročišćava pozadinu, rotira stranice na osnovu orijentacije teksta i automatski deli dve strane knjige u zasebne datoteke slike. Osim toga, možete da koristite ugrađenu OCR funkciju, da konvertujete grupno skenirane slike u višestranične PDF formate koji se mogu pretraživati ili uređivati u Word, Eksel, Tekst i audio.

Novi moderni desktop skener

K36 je pametan i profesionalni skener sa funkcijom laserskog pozicioniranja plus ugrađenim dvostrukim senzorima slike visoke rezolucije od 16 megapiksela za upotrebu kod kuće ili u kancelariji.

Ispunite sve vaše potrebe za digitalizacijom

Skenirajte sve vrste dokumenata, kao što su priznanice, ugovori, sertifikati, vizit karte, fotografije i crteži na maks. do veličine A3. Posebno za skeniranje debelih knjiga.

Jedinstveni dizaj sa dvostrukim sočivima

K36 je opremljen sa dva CMOS senzora od 16 megapiksela koji Vam omogućavaju da skenirate pune stranice knjiga A3 veličine ili A4 dokumente prebacivanjem dvostrukog sočiva da biste dobili odlične rezultate skeniranja.

Pametno lasersko pozicioniranje

Precizno vođenje gde možete da stavite knjige ili dokumente ispod skenera pomoću tehnologije laserskog pozicioniranja.

Svetlija slika u bilo kom okruženju

Ugrađena lampa visoke osvetljenosti koja vam omogućava da pravite jasne fotografije čak i u mraku.

Pametna kontrola sa više poluga vam omogućava da prilagodite osvetljenost u skladu sa okruženjem.

Detekcija okretanja stranica

Skenirajte knjigu koristeći detekciju okretanja stranice, koja automatski pokreće skeniranje kada se otkrije da se stranica okrene. To je veoma korisna funkcija i bez rastavljanja knjige, kada neprekidno skenirate više stranica u knjizi.

Pametna tehnologija izravnavanja krivih

Automatsko izravnavanje uvijenih stranica i briše slike prstiju, pročišćava pozadinu i automatski ih deli na dve stranice

Inteligentni softver za skeniranje

Softver za skeniranje VIISAN OfficeCam ima intuitivan operativni korisnički interfejs sa ugrađenim mnoštvom funkcija za obradu slika, omogućava pravljenje snimaka, skeniranje dokumenata ili knjiga u JPEG datoteku i njihovo pretvaranje u PDF formate koji se mogu pretraživati ili uređivati Word, Excel, Tekst formate sa svojim ugrađenim OCR, takođe koristite ovaj softver za prepoznavanje bar kodova i generisanje MP3 audio datoteke sa funkcijom Text-To-Speech.

Poboljšajte svoje iskustvo skeniranja uz naprednu obradu slike

Automatsko izrezivanje i uklanjanje iskosa
Automatsko izrezivanje i uklanjanje iskosa za skeniranje dokumenata

Uklanjanje rupa za bušenje
Uklonite rupe oko ivica originala

Pozadinsko prečišćavanje
Automatski poboljšava tekst i smanjuje senku dokumenta sa pročišćenom pozadinom

Automatsko punjenje ivica
Automatski popunjava do ivice oštećenog dokumenta sa očišćenom pozadinom

Automatska orijentacija teksta
Automatski rotirati stranicu na osnovu orijentacije teksta

Dodajte vodeni žig
Dodajte vodeni žig za vaše važne dokumente

Poboljšana boja
Funkcija poboljšane boje pomaže da se poboljša kvalitet skenirane slike

Obostrano spajanje
Skenirajte obe strane Biz kartice i spojite ih

Slušajte svoje knjige i dokumente pomoću ugrađene tehnologije pretvaranja teksta u govor

Ugrađena funkcija pretvaranja teksta u govor vam omogućava da prepoznate tekstualne slike u čitljive MP3 ili VAV audio datoteke, ovo je sjajna funkcija koja pomaže slepim ljudima da čitaju knjige ili kreiraju priču za krevet za vašu decu.

Skenirajte i delite na pametnom telefonu

Skenirajte, konvertujte i delite direktno sa svog laptopa na mobilni telefon skeniranjem generisanog QR koda.

Moćno OCR prepoznavanje

Ugrađena funkcija optičkog prepoznavanja znakova (OCR) omogućava vam da konvertujete skenirane slike u PDF formate koji se mogu pretraživati i uređivati Word, Excel i Tekst formate, podržava više od 130 različitih jezika.

Prepoznavanje barkoda

Korišćenjem ugrađene funkcije za prepoznavanje bar kodova, ovaj skener dokumenata se može koristiti kao čitač bar kodova. Omogućava prepoznavanje bar kodova ili QR kodova i izlaz rezultata u Excel format datoteke.

Napravite video tutorijale

Zahvaljujući funkciji snimanja pod-kamerom, isporučeni softver OfficeCam vam omogućava da kreirate interaktivni video vodič koristeći veb kameru na laptopu sa skenerom da biste snimili sebe kako predajete.

Prednosti funkcije vizualizatora

Sa inovativnom funkcijom vizualizatora, možete lakše da projektujete ekran svog laptopa sa povezanim projektorom plus pomoću ugrađene funkcije alatke za belu tablu tokom sastanka.

Više načina rada, jednostavan za upotrebu!

Podržava skeniranje preko spoljnog ručnog dugmeta, nožne pedale ili pomoću softverskog dugmeta za skeniranje tigerom.
Takođe možete podesiti vreme intervala za automatsko kontinuirano snimanje stranice.

Moderan i funkcionalan dizajn

Idealno za skeniranje i čuvanje svih vaših radova na stolu.

Opis delova.