Archive Writer – MD AW 2 Series

Preuzmite brošuru o ovom uređaju (PDF)

Tehnologija nove generacije

Informacione tehnologije modernizuju svaki segment našeg poslovnog okruženja pa je i ovaj segment došao na red. Tradicionalna mikrofilmska oprema polako prestaje da se proizvodi, ali mikrofilm kao medij i dalje zauzima svoje mesto u poslovima čuvanja informacije na duge vremenske periode. Ovaj uređaj pomoći će vam da vaše digitalne fajlove snimate na mikrofilm i konačno se prevazilazi problem gubitka koloriteta na ovom mediju. Umetničke slike, posteri, planovi, knjige, sve ono što ste skenirali ili fotografisali može se preneti na kolor mikrofilm i sigurno sačuvati za buduća pokoljenja

Proizvodnjom ove generacije digitalnih arhivskih pisača MD AW 2 Serija izrađena je u 3 različita modela, koji odgovaraju različitim korisnicima, sa zadatkom da proizvede mikrofilm najveće rezolucije, obezbeđujući veliku stopu proizvodnje, a da pored svega ostane najpovoljniji uređaj ikad viđen u mikrofilmskoj industriji.

Karakteristike proizvoda:

Visoka rezolucija mikrofilma

Optika izrađena u Nemačkoj sa namenom da postigne optičku rezoluciju od 150 lp/mm i čistoće kristala od 30” IPS-PRO LCD što je kvalitet u izradi mikrofilmskih slika veći od industrijskih standarda.

Najbrži arhivski pisač

– 35mm mikrofilm
cine / comic mod: 25 minuta po rolni
– 16mm mikrofilm: 40 minuta po rolni

Tipovi mikrofilma

Prihvata sve tipove i proizvođače 16 mm i 35 mm mikrofilma u rolnama

Proizvodi sa mikrofilma

Ovo je jedini Archive Writer na tržištu koji istinski proizvodi analogne crno-bele snimke, snimke u skali sivih tonova i kolor snimke na mikrofilmu, čije će te zapise moći da sačuvate sledećih 500 godina, što ne može da vam garantuje ni jedna digitalna tehnologija.

Podešavanje visine

– Podešavanje visine za različite tipove redukcije i rotacije.

U stanju je da obradi 90 vrsta rasterskih i digitalnih formata datoteka od 1 bit do 128 bit dubina boja.

Na primer Tiff, GIF, JPEG, PNG, PDF, JPEG 2000, BMP itd.

Modul za proveru kvaliteta (Quality Check Module)

Mikrofilmski Archive Writer – MD AW 2 Series je jedini uređaj na tržištu koji poseduje softver za proveru kvaliteta digitalnih slika pre snimanja na mikrofilm.

Prilagođen okvir ekspozicije

– Jedini arhivski pisač čiji softver omogućava korisniku da prilagodi, snimak po snimak, varijablu vremena ekspozicije.

AW 2 Series Softver

Windows 7 64-bit & Windows 8.


OFORMITE SVOJU MIKROFILMSKU LABORATORIJU

Ako ste planirali da oformite sopstvenu mikrofilmsku laboratoriju, Digital Archiving Solutions d.o.o. svojim klijentima obezbediće kvalitetnu i profesionalnu opremu, kao i obuku za korišćenje svih tipova mikrofimskih kamera, arhivskih pisača, obuku laboranata za rad na svim mikrofilmskim procesorima, dizao duplikatorima i svom pratećom opremom iz ove delatnosti. Obezbedili smo kvalitetan servis, nabavku rezervnih delova, nabavku mikrofilmskog repromaterijala, kao i sve aktuelne hemijske preparate za čišćenje i održavanje mikrofilmskih procesora.

Sve faze vašeg mikrofimskog pogona podržaćemo procedurama rada, preciznim normama i svom pratećom dokumentacijom koja će obezbediti upravljanje i kontrolu nad produkcijom velikih količina dokumenata.