Microtek ArtixScan DI 7200S do 100 strana u minuti

ArtixScan DI 7200S je brzi skener za dokumente u boji, sa mehanizmom za uvlačenje papira i duplex modom (skeniranje prednje i zadnje strane u jednom prolazu) za skeniranje strana do A4 formata. Sadrži interfejs SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) i nudi visoku brzinu skeniranja od 100 ppm / 200 ipm za većinu vrsta papira i plastičnih kartica. ArtixScan DI7200S podržava radni ciklus do 5000 stranica dnevno, udovoljavajući zahtevima korisnika u pogledu velike količine skeniranih dokumenata. Štaviše, ADF sa dizajnom pravolinijskog kanala povećava efikasnost uvlačenja papira i proširuje mogućnosti materijala za skeniranje. ArtixScan 7200S može automatski razdvojiti papire različitih veličina i debljina kada se unose, što čini proces skeniranja efikasnijim.

  • Brzo skeniranje, nizak nivo buke i urednost u A4 formatu
  • Radni ciklus od 5000 stranica dnevno
  • Ultrazvučna dupla detekcija uvlačenja
  • Dizajn pravolinijskog kanala glatko uvlači papir i podržava skeniranje kartica
  • 5 programibilnih tastera za funkcije
  • Dodatna mogućnost USB Hub-a
  • Sklopivi nosači pogodni za uže prostore
  • Novi poboljšanji ScanWizard DI softver (samo za PC)
  • Softver za skeniranje po meri za Mac operativni sistem
Brzo skeniranje, nizak nivo buke i urednost u A4 formatu

Pri brzini skeniranja od 100 ppm / 200 ipm, izlazne slike kod ArtixScan DI 7200S skenera su i dalje jasne i oštre. Sa funkcijom nisko-bučnog i urednog uvlačenja papira, možete uživati u mirnom i urednom radnom okruženju.

 
 
Radni ciklus od 5000 stranica dnevno

Ulagač dokumenata ArtixScan DI 7200S podržava radni ciklus do 5000 stranica dnevno, pokazujući stabilnu operativnu sposobnost uređaja i udovoljavajući zahtevima korisnika sa velikim brojem skeniranih dokumenata.

 
 
Ultrazvučna dupla detekcija uvlačenja

Ugrađeni ultrazvučni senzor omogućava skeneru da prepozna debljinu između preklapajućih stranica i sprečava da se više stranica uklapaju dok se dokumenti skeniraju kroz ADF. Ako se dogodi dvostruko uvlačenje, skener će se odmah zaustaviti kako bi se izbegle posledice zaglavljenja ili nestanka papira.

 
 
5 programibilnih tastera za funkcije

Skener je opremljen funkcionim tasterima sa lakoćom pristupačnosti i LED ekranom, koji se mogu koristiti za automatizaciju brojnih unapred definisanih poslova skeniranja, poput skeniranja u datoteku, slanja slika na štampač ili e-mail nalog i skeniranja za OCR. Jednostavnim pritiskom na dugme možete aktivirati funkciju povezanu sa njim konfiguriranu putem softvera, pojednostavljujući operacije i brzo obaviti svoje poslove skeniranja.

 
 
Dizajn pravolinijskog kanala glatko uvlači papir i podržava skeniranje kartica

Za razliku od dizajna U kanala, ADF sa dizajnom pravog kanala povećava efikasnost uvlačenja papira i proširuje se pomoću raspona skeniranog materijala; na taj način, skener se može koristiti i šire. Zahvaljujući tehnologiji odvajanja papira, ArtixScan DI 7200S podržava skeniranje unesenih papira u mešovitim veličinama i debljinama, čineći proces skeniranja efikasnijim.

 
 
Dodatna mogućnost USB Hub-a

Pomoću ugrađenog USB Hub-a  ArtikScan DI 7200S može se koristiti kao USB priključak, što vam omogućava da povežete dodatni Microtek-ov skener sa računarom.

 
 
Sklopivi nosači pogodni za uže prostore

ArtixScan DI 7200S nije samo elegantnog izgleda, već je i nosiv i izdržljiv. Sklopive fioke vam pružaju puno pogodnosti kada ga koristite u ograničenom prostoru, a takođe čini skladištenje i rukovanje lakšim kada skener ne koristite.

 
 
Novi poboljšanji ScanWizard DI softver (samo za PC)

„All-in-one“ kontrolna tabla nudi mnoštvo funkcija i kontrola za podešavanje slike. Podržavajući TWAIN upravljački program, ScanVizard DI takođe sadrži kompletne alate za skeniranje dokumenata i proveru ekrana. Njegova oblast višestrukog skeniranja i opcija pregleda omogućavaju vam brz prikaz skeniranih dokumenata u prozoru za pregled.

 
 
Sačuvajte više fotografija u jednoj datoteci

Ova napredna funkcija omogućava korisnicima da sačuvaju više skeniranih slika kao jednu datoteku, u zavisnosti od broja skeniranih slika koje su definisane za arhiviranje dokumentacije.

 
 
Automatsko sečenje fotografije i automatsko uklanjanje grešaka

Funkcija automatskog sečenja fotografija automatski otkriva veličinu originalne slike, obrezuje čitav okvir skeniranja kako bi odgovarao slici i uklanja neželjene crne rubove. Funkcija automatskog uklanjanja grešaka automatski ispravlja izobličene slike radi pravilnog poravnanja.

 
 
Skeniranje preklopljenog A3 dokumenta

Da biste skenirali A3 dokument, preklopite dokument (stranom sa tekstovima na gore), stavite je u providnu fasciklu, a zatim je umetnite u ADF. Zatim aktiviranjem funkcije Image Combine softvera možete lako da završite skeniranje A3 datoteke.

 
 
Automatska rotacija dokumenata

Ovom funkcijom skener automatski rotira sve sačuvane datoteke u čitljivom smeru na osnovu odabranog OCR jezika.

 
 
Uklonite rupe od bušilica za papir

Sa ovom opcijom softver automatski pronalazi rupe od bušilice za papir na skeniranim dokumentima i popunjava ih belom bojom. Ova funkcija radi za većinu standardnih bušilica za papir.

 
 
Separator bar-kodova

Ova funkcija omogućava Vam grupno skeniranje dokumenata, bez pokretanja i zaustavljanja svaki put kada novi dokument započne, koristeći brojeve barkoda na dokumentima. Uštedećete ogromne količine vremena i novca za organizovanje, indeksiranje i pretraživanje dokumenata u sekundi, povećavajući produktivnost i efikasnost upravljanja dokumentima.

 
 
Uklanjanje praznih stranica

Ovom funkcijom softver automatski otkriva i uklanja prazne stranice prilikom skeniranja snopa dokumenata. Ova funkcija je veoma korisna posebno kada korisnici skeniraju dvostrane dokumente, a neke od stranica imaju samo tekst na prednjoj strani.

 
 
Pametno unapređenje dokumenata

Ovom funkcijom skener automatski otkriva i poboljšava čitljivost teksta i uklanja neželjenu boju pozadine (tj. zelenu, crvenu ili plavu) u dokumentu koji sadrži više elemenata slike.

 
 
Brojač papira

Brojač papira omogućava korisniku da prati sva skeniranja i od položenog i od ADF skenera. Ova funkcija pomaže da procenite kada bi možda trebalo da zamenite gumicu ili jastučić za odvajanje, ili da pošaljete Vaš skener na održavanje i servis, što omogućava efikasnije korišćenje skenera.

 
 
Poboljšavanje dokumenta

Ova funkcija otkriva i poboljšava čitljivost teksta u dokumentu koji uključuje i druge elemente kao što su boja, slike ili grafikoni.

 
 
Softver za skeniranje po meri za Mac sistem

U sklopu „ScanPotter“ softvera za skeniranje, dizajniranim isključivo za Mac OS.

 
 
Text To Speech

Konvertuje pisani tekst u govor, podržava engleski, francuski, nemački, italijanski i španski.

 
 
Mrežno ažuriranje

Kada se detektuje najnovija verzija softvera putem interneta, ScanPotter će automatski podsetiti korisnika da mogu preuzeti novi verziju.

 
 
Deljenje

Čuva skenirane slike ili dokumenta na virtuelnim (Cloud) diskovima na internetu  (Dropbox, Google Picasa, Google Drive, Yahoo Flickr) ili deli na društvenim mrežama (Facebook, Twitter).

Br.StavkaDetalji
1Ime proizvodaArtixScan DI 7200S
2Tip skeneraSkener u boji za dokumenta sa automatskim uvlačenjem papira
3Tip senzora slike CCS x2
4Rezolucija600dpi
5Zona skeniranjaMax: 8.5" x 118" (216 x 3000 mm)
Min: 1" x 1" (25.4 x 25.4 mm)
6Brzina skeniranja100 ppm/ 200 ipm @ 200 dpi, A4, u boji
7Kapacitet uvlačenja Papir: do 100 stranica
8Veličina papiraMax: 8.85" x 118" (225 x 3000 mm)
Min: 2.75" x 3.149" (70 x 80 mm)
9Težina (debljina) papira 8 ~ 32 lbs (30 ~120 g/m²)
10Povezanost
SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1)
11DrajveriTWAIN
12Vrste medija za skeniranje Reflektivni (Papir, vizit karte, plastične kartice)
13Podržani operativni sistemi Windows 7 / 8 / 10; Mac OS X10.10 ili noviji
14Dimenzije (D x Š x V) 7.08" x 12.60" x 7.87" (180 x 320 x 200 mm)
15Težina9.26 lbs. (4.2 kg.)