Interactive Videowall

Samostalna ili montirana na zidu
modularna konstrukcija, jednostavna za montažu

TouchWall

MMT_MultiTouchWall_Leaflet
MMT TouchWall je interaktivni, modularni video zid zasnovan na najsavremenijoj tehnologiji. Zahvaljujući velikoj aktivnoj površini, više korisnika mogu simultano pristupiti interaktivnim medijskim sadržajima. Nema ograničenja – bilo koja kompanija, proizvod ili usluga se može oglašavati i biti prikazani pomoću MMT TouchWall-a. Dizajniran je i izrađen nakon više godina testiranja, stalnog poboljšavanja i iskustva na terenu, napredni modularni sistem je jednostavan za transport i sklapanje. Lagana konstrukcija je u potpunosti napravljena od aluminijuma i može biti obložena praškastim premazom u bilo kojoj boji. Dostupan je kao samostojeće rešenje ili montiran kao pozadina na zidu.
Sa dijagonalnom veličinom od 500″, to je idealan uređaj za neverovatnu prezentaciju za bilo koju vrstu korišćenja u prodavnicama, izložbama, događajima ili muzejima.
Napredni MultiTouch senzor može prepoznati do 40 dodirnih tačaka istovremeno, sa neverovatnom preciznošću od 2,7 mm. Takođe dolazi sa dodatnom zaštitom od ometanja svetlosti (na zahtev). Zaštitno, ultra-bistro sigurnosno staklo ima obostranu zaštitu od sjaja kako bi izbegla bilo kakvo smanjenje kvaliteta slike i svetlosti.

Modularna konstrukcija je jednostavna za rukovanje, brzo se gradi i daje mogućnost sakrivanja PC kućišta ili druge dodatne opreme.

Konstrukcija
Čvrsta metalna konstrukcija (lagani aluminijum).
Modularno i izdržljivo.
Dostupno u bilo kojoj boji.
Moduli ekrana
46″ или 55″ direktno Led pozadinsko osvetljenje
700 cd/m² sa optimizovanom potrošnjom energije
Full-HD Rezolutcija sa 4K Loop-Through
Ultra Narrow Bezel – 3.5mm razmak od slike do slike (55″ samo)
Orijentacija
Horizontalni i vertikalni mod
Senzor dodira
MultiTouch sa 40 tačaka dodira
Funkcija protiv sunčeve svetlosti – na zahtev
Sigurnosno staklo
5 mm kaljeno sigurnosno staklo
Dvostruko tretiranje protiv bleska
Izuzetno čist izgled
Operativni rad
24 sata dnevno 7 dana u nedelji
Servis
Servisna vrata za pristup monitorima i skrivenu PC računarsku elektroniku

Pristup ekranima sa zadnje strane omogućava korisniku da prilagode monitore, podešavati veze i čuvati dodatne uređaje. Jednostavno je pristupiti i brzo doći do svakog dela u slučaju potrebe servisa.

SPECIJALNI DIZAJN

MMT takođe razvija i proizvodi Video zidove sa senzorom dodira na osnovu specijalnih zahteva. U ovom slučaju, zid se može servisirati i podešavati sa prednje strane pomoću hidrauličnih klipnih sistema. Takođe je cela jedinica podesiva po visini.