Konferencije Bibliotečkog društva Srbije obično okupljaju stručnjake iz oblasti bibliotekarstva, informacionih nauka, arhivistike i srodnih disciplina radi razmene ideja, iskustava i najnovijih dostignuća u oblasti bibliotekarstva i informacionih nauka. Na ovom skupu fokus je dat na uređenju bibliotekarskog prostora.

        Ove konferencije često obuhvataju predavanja, radionice, panele, prezentacije radova, izložbe i druge aktivnosti koje doprinose profesionalnom razvoju učesnika i promociji bibliotečke kulture. Na ovom trodnevnom skupu u Kraljevu i prelepoj Vrnjačkoj, u Hotelu „Cepter“, naše preduzeće promovisalo je novu paletu proizvoda mobilnih i lako prenosivih skenera, ali i nove prezentacione uređaje koji će krasiti prostore nekih biblioteka širom Srbije i našeg okruženja.

        Tokom prezentacije i predstavljanja našeg preduzeća kao zlatnog sponzora apostrofirali smo i paletu skenera Nemačke kompanije Image Access i njenih profesionalnih skenera marke Bookeye® kojima smo osvojili prostor Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Povratak na početnu stranu