Predstavljamo vam poslednju generaciju profesionalnih skenera za knjige iz porodice Bookeye – 4 V2 do A2+ formata

Ovo je porodica proizvoda dizajnirana specijalno za servisno skeniranje knjiga, novina, časopsia, crteža, osetljive arhivske građe u izazovnim projektima digitalizacije.

Inovativan dizajn i iskustvo od preko 15 godina u proizvodnji skenera za knjige sa glavom odozgo (overhead book scanners), čini ovu liniju proizvoda pravim izborom za vaše sofisticirane projekte digitalizacije.

Bookeye 4 V2 je najnoviji član porodice u familiji Bookeye overhead book scanners i dostupan je u verzijama Basic, Kiosk, Office (poslovnoj) i Professional (proizvodnoj), ProArchive i najnoviji model iz 2017 Polu-Automatski, koji su svi idealni za skeniranje formata A2 i malo veće. Verzije Basic, Kiosk, Office, Professional verzija, ProArchive i Polu-Automatik svi uključuju funkcionalnosti koje su definisane u skladu sa različitim zahtevima kupaca.

  • Bookeye 4 V2 Basic naš najisplativiji početni nivo modela i skeniranja sa 400 dpi u skali sivih tonova.
  • Bookeye 4 V2 Kiosk se preporučuje za samouslužne (self service) programe usluga u javnim okruženjima za povremene korisnike koji žele brz i jednostavan pristup do digitalne kopije.
  • Bookeye 4 V2 Office se može implementirati kao model skenera u zajedničkom odeljenju sa funkcijom pristupa skeneru preko otiska prstiju, omogućavajući složene tokove poslova
  • Bookeye 4 V2 Professional je idealan za velike i male projekte digitalizacije. Korišćenjem softvera za skeniranje BatchScanWizard (BSW), Bookeye 4 V2 Professional izbacije brilijantne dvostrane skenove  A4 dokumenata za manje od 3,5 sekundi sa 600 dpi optičkom rezolucijom. Opcioni TWAIN driver integriše Bookeye 4 V2 Professional sa bilo kojim profesionalnim softverom za digitalizaciju i obradu slika.
  • Bookeye 4 V2 ProArchive sa staklenom pločom u obliku slova V koja se podiže i spušta pomoću mehaničkog lifta. Držač knjiga kod ovog skenera ima mogućnost horizontalnog pomeranja levo-desno, što omogućava skeniranje strana bez izobličenja.
  • Bookeye 4 V2 Polu – Automatik je produkcioni skener za projekte digitalizacije gde se očekuje velika produktivnost, visok kvalitet i dobra ergonomičnost. Ovaj skener poseduje V oblik staklene ploče koja se pokreće elektromotorom (gore-dole) i mogućnost horizontalnog prilagođavanja (levo-desno).

     

Bookeye 4 V2 Basic do A2+ formata

Bookeye 4 V2 Basic je osnovni model u rezoluciji do 400 dpi sa skeniranjem u skali sivih tonova. Više detalja o uređaju.                                                             

Bookeye 4 V2 Professional do A2+ formata

Dizajniran za velike projekte digitalizacije za rad u boji i rezoluciji do 600 dpi optičke rezolucije. Više detalja o uređaju.                                                                                                                                                                                                                                                            

NOVI! Bookeye 4 V2 Poluautomatik
Polu-Automatik je pogodan za projekte digitalizacije koji zahtevaju visok kvalitet i produktivnost i tokom celodnevnog rada 24/7.

Više detalja o uređaju.

Bookeye 4 V2 Kiosk do A2+ formata
 

Preporučuje se za self service i rad javnim okruženjima. Ima ugrađen sopstveni HotSpot (WiFi), uređaj radi u boji do 400 dpi. Više detalja o uređaju.    

Bookeye 4 V2 Office do A2+ formata

Model sa ugrađenim čitačem otiska prstiju, idealan je za rad u kancelarijama gde će skenirati više operatera. Rad u boji do 400 dpi. Više detalja o uređaju.

Bookeye 4 V2 Pro Archive do A2+ formata

Ovaj profesionalan model skenera sa držačem knjiga u obliku slova “V” uz pomoć dinamičkog fokusa i stakla u obliku slova V, obezbediće vam savršene snimke. Osim V stakla, korisnici bez ikakvih problema jednostavno mogu zameniti i postaviti ravno staklo. Više detalja o uređaju.