e-Image Data industrijski lider u mikrografskoj opremi

e-Image Data je u mikrografskom poslu od 1989. Danas je ova firma lider u projektovanju, proizvodnji, marketingu, prodaji i distribuciji mikrografske opreme. Njihovi proizvodi su proizvedeni pod brendom ScanPro®, koji se distribuiraju širom sveta kupcima koji koriste mikrofilm. ScanPro® oprema je modularna, izdržljiva i dizajnirana da zadovolji širok spektar mikrografskih oblika uključujući fiševe, džekete, 16 mm i 35 mm filmove u rolni, M ketridž filmove, ultra fiševe, microbooks, micro opaques, kao i apreturne kartice. ScanPro® proizvodi su kompaktni, sa konkurentnom cenom i širokim spektrom korisnika počev od bibliotekara, istraživača i drugih korporacija širom sveta.

Njihova patentirana tehnologija omogućava širok spektar karakteristika i funkcija u radu sa mikrofilmom, kao što su WORD-Search (pretrga skeniranig mikrofilma po rečima), Touch-Screen technology (urađena priprema za ekrane osetljive na dodir), live image editing (pregled slika u realnom vremenu), REMOTE-Access (pristup funkcijama i servisu uređaja putem interneta), Word linking to secondary data bases (povezivanje skeniranih reči teksta sa drugim bazama), OCR using the ABBYY® fine reader engine (opcija koja je preferirana od strane istraživača i genologa za brzinu pretrage i preciznost), CLOUD-storage (čuvanje podataka na udaljenim diskovima i lokacijama u oblaku), FOCUS-Lock (vaša mikrofilmska slika se automatski fokusira), i AUTO-Scan® Pro high speed automatic scanning (automatsko skeniranje mikrofilmova u rolni sa brzinom od 50 slika u minuti).

Visoka preciznost uređaja i softvera, digitalno mikro pozicioniranje filmova u rolni se smatraju najboljim rešenjem u mikrografskoj industriji. ScanPro® mikrofillmski skeneri su jednostavni za korišćenje, tihi u bibliotekama i obezbeđuju pouzdan rad u poslovima za javnu upotrebu.

Pogledajte asortiman ScanPro mikrofilmskih skenera sa različitim funkcijama, namenama i različitim cenama

Mikrofimski skener za filmove sa blipovima

ScanPro i9300

ScanPro i9300 nudi najprecizniju pretragu mikrofilmskih slika sa blipovima na tržištu skenera ove vrste.

Visoka rezolucija sa jasnim slikama

ScanPro 3000

Kamera od 26 megapiksela, dva puta veća rezolucija od bilo kog mikrofilmskog skenera.

najniža cena i visoke performanse

ScanPro 2200

Ovaj model je projektovan za korisnike koji imaju manji budžet.

Ovaj model pruža performanse i vrednost

ScanPro 2200 Plus

Skener poseduje intuitivan Windows® softver sa prepoznatljivim ikonama