ScanPro 2200Plus

 

Preuzmite PDF brošuru o mikrofilmskom skeneru ScanPro 2200Plus

ScanPro 2200 Plus pruža performanse i vrednost

Vodeći univerziteti, biblioteke i kompanije širom sveta biraju e-Image Data ScanPro skenere jer imaju dokazane dosadašnje rezultate o performansama, jednostavnost korišćenja i pouzdanost. Trenutno postoje hiljade mikrofilmskih skenera u stalnoj upotrebi, a ova brojka samo u Srbiji je uveliko u dvocifrenom broju. Nije neuobičajeno da pojedini korisnici izjave da su sa ovim skenerima obradili milione digitalnih slika, a da skeneri izgledaju i rade kao da su potpuno novi. Kodakova tehnička služba je izjavila da su ovi mikrofilmski skeneri jedni od najboljih skenera ikada proizvedeni.

Jednostavan za korišćenje softvera koji dodaje vrednost

ScanPro 2200 Plus softver je intuitivna aplikacija za Windows računar sa poznatim ikonama i tekstualnim oznakama koje možete u potpunosti prevesti na srpski jezik i omogućiti lako učenje i jednostavan rad za sve potencijalne korisnike. Samo jednim klikom na Film Selection Wizard automatski ćete podesiti skener za bilo koje setovanje različitih mikrofilmova. Jednim klikom na dugme koje je na ekranu biće vam omogućeno podešavanje i istraživanje sadržaja na filmu, brzo i efikasno. Isto tako, na ekranu postoji help meni koji će vam omogućiti da otkrijete detalje o korišćenju svakog dugmeta u softveru.

FOCUS-Lock™ obezbeđuje dobre performanse i vrednost.

Konstantno fokusiranje na frejm je ekskluzivna funkcija koju ćete naći samo kod ScanPro mikrofilmskih skenera. Ta funkcija drži fokus na slici oivičavajući njene ivice pomoću optičkog zuma. To rezultira u ScanPro-u da će uvek biti spreman da se koristi za rad na lakšem kompletiranju istraživanja, brže i efikasnije. Skeneri koji nemaju FOCUS-Loc izlaze iz fokusa frejma odmah čim se koristi optički zum čineći ih teške za rad i dugotrajno korišćenje.

OCR za funkcije i automatsko skeniranje za mikrofilm

OCR karakteristike su revolucija u načinu na koji istraživači, genolozi i bibliotekari koriste mikrofilm. Ove OCR funkcije su zajedno u paketu sa softverom  PowerScan Productivity Suite i rad sa mikrofilmskom slikom koju vidite na ekranu.

Preuzmite PDF brošuru o ovom skeneru

Tehničke karakteristike skenera

Preporučena konfiguracija računara