ColorEdge PROMINENCE CG3146

EIZO ColorEdge PROMINENCE CG3146 je prvi na svetu pravi HDR referentni monitor sa ugrađenim senzorom za kalibraciju. Besprekoran kvalitet prikaza.

 

📄 Preuzmite brošuru

Samokalibracija

Ugrađeni senzor koji se može podesiti da automatski kalibriše monitor u određeno vreme, eliminišući potrebu za uređajem za kalibraciju treće strane i osiguravajući da vaš ekran ostane tačan u boji

SDI Povezivanje

Monitor je opremljen sa Single-Link 12G/6G/3G/HD-SDI i Dual- ili Quad-Link 3G*/HD-SDI konekcijama za besprekoran prenos 4K video podataka.

4K HDR

Pravo HDR iskustvo, koje osigurava da uvek vidite tačne boje i osvetljenost u svakom pikselu na ekranu. Ovaj 4K monitor obezbeđuje izuzetnu tačnost boja, visok kontrast i konzistentne slike, kako bi vas podržao u vašem preciznom radu do najsitnijih detalja.

Prave crne

Tipičan LCD monitor često prikazuje crne nijanse kao blede, ali EIZO ColorEdge monitori su opremljeni filmom koji pomaže da se na svakoj slici prikaže skoro prava crna.

Konzistentnost slike

Tonovi boja su isti na svim tačkama ekrana, bez fluktuacija u osvetljenosti koje dobijate kod tipičnog LCD-a.

Ujednačenost

Funkcija digitalnog kontrolora uniformnosti (Digital Uniformity Equalizer – DUE) obezbeđuje optimalnu ujednačenost osvetljenja pozadinskog osvetljenja što je teško postići na standardnom LCD monitoru.

Panel

Tip: IPS
Veličina: 31,1” / 79 cm (789 mm dijagonala)
Rezolucija: 4096 x 2160 (17:9 širina/visina)
Veličina vidljive slike (H°~ V): 698 x 368,1 mm
Razmak piksela: 0,170 x 0,170
Gustina piksela: 149 ppi

Video signali

Ulaz: BNC (12G/6G/3G/HD-SDI), BNC (3G/HD-SDI) x 3, DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (Deep Colour, HDCP 2.2 / 1.4)

Fizičke specifikacije

Dimenzije (položeno, Š x V x D) 757 x 488 x 208 mm
Dimenzije (položeno sa kapuljačom, Š x V x D) 778 x 498,5 x 327 mm

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ne možete da odlučite između CS ili CG serije? Na ovoj stranici možete pronaći više informacija.